Pelialan ikoni ja Xbox-pelaamisen määritellyt Halo on saapunut 10-vuotisjuhlaversion voimin kauppoihin.
Halo: Combat Evolved Anniversary sisältää alkuperäisen kampanjan klassisella ja HD-grafiikoilla, 3D-tuen, Xbox LIVE –tuen, 6 unohtumatonta moninpelikarttaa ja 1 uuden Firefight-kartan. Pelin suositushinta on 39,90 €.
Halon Suomen mestaruus ratkesi DigiExpo-messuilla lauantaina 5.11. Microsoftin ja Pelit-lehden järjestämässä turnauksessa. Voittaja oli Niklas Saukkokoski. Turnaus käytiin Halo: Combat Evolved Anniversaryn parissa alkuperäistä moninpeliä kunnioittavilla säännöillä ja kartoilla. Turnauspaikalle kerääntyi messulauantain aamulla 42 nälkäistä soturia. Jyvät karsittiin akanoista pudotuspelitahtiin ilman tiimejä käydyissä tappomatseissa. Päivän päätteeksi jäljellä oli enää kuuden taistelijan eliittiryhmä. Legendaarisella Hang ’em High -kartalla käyty finaali äityi todelliseksi jännitysnäytelmäksi: kuudesta pelaajasta viisi mahtui lopulta kahden tapon sisälle toisistaan. Niklas ”Ninya” Saukkokoski kiilasi jaetulle kärkipaikalle vain kolme sekuntia ennen päätöstä. Kun Niklaksella oli niukasti kilpakumppaniaan vähemmän kuolemia, suuntasi hän illalla kotiin mestaruuspokaalia, peliä, Xbox 360 -konsolia ja Pelit-lehden vuosikertaa rikkaampana.
Kuvia Halo: Comabat Evloved Anniversaryn yksin- ja moninpelistä: