FIFA 16 nyt kaupoissa

Jalkapallohuuma elää ja on voimissaan! Electronic Arts Inc. on julkaissut E3 2015 -pelimessujen Paras Urheilupeli -palkinnon napanneen EA SPORTS™ FIFA 16 –pelin. Digital Spy (Englanti) kuvaa peliä ”ällistyttäväksi peliksi, joka tarjoaa niin virallisia liigoja ja lisenssejä kuin huikean määrän erilaisia pelimoodeja ja muita ominaisuuksia, jotka parantavat ottelupäivän kokemusta.” EMG (Yhdysvallat) kuvaa peliä ”vertaansa vailla olevaksi futissimulaatioksi, joka on kehittynyt FIFA 15 –pelistä kaikilla osa-alueilla.” Läpi koko pelikentän uudistunut FIFA 16 tarjoaa täysin uusia tapoja pelata. Fanit voivat kilpailla korkeammalla tasolla – katso alta Lionel Messin tähdittämä Play Beautiful -traileri.

– On ollut uskomatonta nähdä lukemattomien fanien FIFA 16 innostus EA Access ennakkopelimahdollisuuden ja demon parissa, EA SPORTS FIFAn vanhempi tuottaja Nick Channon kertoo.
– Olemme todella innoissamme saamastamme palautteesta, etenkin pelitasapainon suhteen ja nyt kun peli julkaistaan maailmanlaajuisesti, tulemme siirtämään painopisteen alan parhaan livepalvelun tarjoamiseen.
FIFA 16 demoa on ladattu ennätysmäärä: yli 6,4 miljoonaa fania on ladannut ja pelannut demoa sen jälkeen, kun se tuli saataville 10 päivää sitten. EA Accessin** tarjoamaa FIFA 16 ennakkopelimahdollisuutta Xbox Onella hyödyntäneet fanit testasivat innokkaasti uutena ominaisuutena peliin lisättyjä Naisten maajoukkueita, joista Yhdysvaltojen maajoukkue oli selkeästi suosituin. Uusi FIFA Ultimate Team™ Draft -pelimuoto nousi myös fanien suosikiksi ja sitä pelattiin yhteensä yli 13 miljoonaa matsia demossa ja EA Accessin kautta.
FIFA 16 tarjoaa tasapainoisen, autenttisen ja jännittävän futiskokemuksen, joka antaa fanien pelata omalla tavallaan – ja kilpailla korkeammalla tasolla. Uusiin innovatiivisiin peliominaisuuksiin lukeutuu muun muassa Confidence in Defending, Control in the Midfield sekä mahdollisuus luoda entistäkin enemmän Moments of Magic -hetkiä. Pelin suosituin pelimoodi FIFA Ultimate Team esittelee täysin uuden tavan pelata: FIFA Ultimate Team Draftin, joka mahdollistaa faneille joukkueenrakennustaitojen testaamisen ja maailman parhailla futaajilla kisaamisen. Uramoodi tarjoaa tällä kaudella myös kaksi fanien eniten toivomaa uudistusta: Pre-season Tournaments ja Player Training -toiminnot, jotka takaavat entistäkin syvemmän ja autenttisemman kokemuksen pelasi fani sitten managerina tai pro-urheilijana.
Lisätietoja FIFA 16 -pelin uusista ominaisuuksista löydät pelin verkkosivuilta.

FIFA 16 -peli on kehitetty EA Canadan studiolla Burnabyssä ja se on saatavilla seuraaville alustoille: Origin™ for PC, Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® jaPlayStation®3.
Pelin PEGI-suositus on 3+. Lue lisää Pegi-järjestelmästä www.pegi.info
*Internet-yhteys ja Origin-tili tarvitaan. Pelaajan tulee olla yli 15- vuotias luodakseen tilin.
**Ehdot, rajoitukset ja poikkeukset ovat voimassa. Lue lisää www.ea.com/eaacess/terms and www.ea.com/eaacess.