VOITA MATKA MM-FINAALIIN

Kun liityt Nordicbetin asiakkaaksi, voit voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Osallistu näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta ja saat ensimmäisen talletuksen tuplana 100€ asti. Näin esimerkiksi 20€ talletuksella saat heti 40€ pelirahaa.
3. Mene välilehteen “promot”, valitse ”Voita matka jääkiekon MM-kisoihin” ja klikkaa OSALLISTU

Peliarvio: Skylanders: Superchargers

Skylands ei sitten millään meinaa saada rauhaa pahan Kaaoksen ilkeiltä suunnitelmilta. Onneksi upean fantasiamaailman pelastajaksi on nyt koottu Superchargers-erikoisjoukko. Apuna uusilla hahmoilla on pelin teeman mukaisesti supertehokkaita ja superhienoja kulkuneuvoja maalle, vesille ja taivaalle.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/superchargers/gamepage/wp1-thumb.jpg

Uusia leluja ostettavaksi vaativia videopelejä tuntuu puskevan markkinoille enemmän kuin vanhempien lompakko kestää, mutta koko lajin aloittanut Skylanders edustaa uusimmalla versiollaan edelleen lajityypin ehdotonta kärkikastia. Syynä ei ole ainoastaan upea pelimaailma kiehtovine hahmoineen, vaan pelin upeasti uudistunut ja monipuolinen sisältö. Sen lisäksi, että voit ensimmäistä kertaa Skylandersien historiassa omistaa kolmenlaisia kulkuneuvoja, voit suorittaa niillä tehtäviä ja ajaa verkossa muitakin pelaajia vastaan, tai tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/superchargers/gamepage/wp3-thumb.jpg

Ja mikä vielä parempaa, Skylanders tekee historiaa toisellakin saralla. Nyt kaikki vanhat Skylanders-hahmot toimivat myös uusimmassa pelissä. Siis kaikki! Useista hahmoista on hyötyä varsinkin silloin, kun vastaan tulee hankala pomotaistelu ja yksi hahmo kuukahtaa. Voit tällöin ottaa peliin toisen seuraavan hahmon ja jatkaa taistelua.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/superchargers/gamepage/wp4-thumb.jpg

Aloituspakkauksesta saat uuden portaalialustan, kaksi hahmoa ja yhden kulkuneuvon, joilla riittää seikkailtavaa, pompittavaa, kisailtavaa ja taisteltavaa yllin kyllin. Superchargersin uumenista löytyy jopa kokonainen karting-pelikin. Jos kuitenkin haluat päästä nauttimaan kaikesta mitä peli tarjoaa, voit hankkia lukuisia erilaisia maa-, vesi- ja ilmakulkuneuvoja sekä niitä ohjastavia hahmoja, kuten alla olevassa kuvassa torvea soittava ja juhlimista rakastava Fiesta.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/base/characters-v2/hero/fiesta.jpg

Kuten aiemmin mainittu, voit pelata peliä ja ohjata kulkuneuvoja myös vanhoilla hahmoillasi, mutta heidän ohjastamina kulkuneuvoista ei löydy supertehoja. Supercharge astuu voimaan silloin, kun ohjaimiin asettuu kyseistä kulkuneuvoa varten suunniteltu uusi hahmo. Mainittakoon myös, että erikseen edellisiin peliin ostamasi lisätarinat toimivat tässäkin pelissä.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/base/characters-v2/hero/sea-shadow.jpg

Skylanders: Superchargers on kaikin puolin viihdyttävä ja toiminnantäyteinen uusi seikkailu, jossa tekeminen ja haasteet eivät lopu kesken. Pelin sisältöön on keksitty roppakaupalla uudenlaisia jippoja ja hankaloittajia, kuten sakea sumu, jonka seasta sinun täytyy etsiä oikea reitti eteenpäin.

https://www.skylanders.com/content/dam/atvi/skylanders/superchargers/gamepage/wp5-thumb.jpg

Kuten edellisetkin versiot, Skylanders: Superchargers on hieman enemmän poikien kuin tyttöjen peli. Viimeistään huipputehokkaiden kulkuneuvojen virittely siirtää palikat poikien laariin. Tytötkin mielellään pelaavat hauskaa ja jännittävää seikkailua, mutta mäiskintäosuudet ja kulkuneuvojen kanssa hifistely jäävät helposti poikien heiniksi.

Jos lompakkosi kestää pelin ostamisen jälkeen vielä parin kulkuneuvon hankkimisen, ei tarvitse miettiä kahta kertaa onko Skylanders: Superchargers hankkimisen arvoinen peli.

Lajityyppi: Seikkailu
Ikäraja: 7
Julkaisuaika: 25.9.2015
Testattu: PlayStation 4
Alustat: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Ipad, Wii, Wii U, Nintendo 3DS
Kehittäjä: Vicarious Visions
Julkaisija: Activision
Pelaajamäärä: 1-2 (2-4 verkossa)

skylanders-superchargers

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN