TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Peliarvio: Far Cry Primal

Ubisoftin Far Cry Primal käynnistyy isolla loikalla kauas historiaan, kun pelaaja lähtee liikkeelle kaukaa menneisyydestä, noin 10 000 vuotta ennen ajanlaskua. Wenjat-kansaan kuuluva Takkar-niminen hahmo käy läpi kansansa historiaa luolan seinämiin kuvin kirjoitetussa muodossa ja pian pelaaja löytää itsensä heimoveljiensä parista ja tarina pääsee käyntiin.

far-cry-primal-5

Ensimmäisenä pelaajan silmiin osuu graafinen väriloisto, joka on konsolisukupolven vaihtumisen myötä ottanut todella suuren harppauksen Far Cry -pelisarjan neljännen osan jälkeen. Ympäristö on erittäin aidon näköinen ja luonnon äänet kuuluvat jatkuvasti ympärillä luoden tunnelmaa.

Pelin juoni tulee ilmi heti ensimmäisen taistelun jälkeen, kun kuolemaisillaan oleva toverisi pyytää sinua palaamaan Oroksen maahan ja etsimään lisää Wenjat-heimon jäseniä. Lyhyen matkanteon jälkeen peli opastaa Takkarille ensimmäiset selviytymistaidot ja luonnon omista materiaaleista koottavat aseet, joihin kuuluvat ajan henkeen tyypilliset kivinuijat, jouset ja keihäät. Lisäksi Takkarilla on käytössään niin sanottu metsästäjänkatse, joka helpottaa vihollisten havaitsemisen lisäksi myös luonnonvarojen löytämistä.

far-cry-primal-2

Kun pelaaja kohtaa lopulta muitakin ihmisiä, avautuu ympärillä valtava kartta-alue, johon ilmestyy todella tiheään tahtiin erilaisia tehtäviä, kerättäviä kohteita, leiritulia ja valloitettavia alueita. Lisäksi peliin on piilotettu valtava määrä pieniä kätköjä, joista löytää hahmon kehittämiseen tarvittavia esineitä. Ahkerimmat tutkimusmatkailijat keräävät näin mukavasti kokemusta, jota tarvitaan kykypuiden kehittämiseen. Takkarin massiivisen kokoinen kykypuu käsittää monta erilaista ryhmää, joissa taitoja voi parantaa kerätyillä taitopisteillä ja kykyjä löytyy aseiden ja hiiviskelytaitojen parantamisesta eläinten kesyttämiseen ja jopa eräänlaisten pommien valmistukseen.

far-cry-primal-4

Mielestäni pelissä kaikkein paras ominaisuus on nimenomaan vapaan maailman tutkiminen ja vapaus tehdä asioita haluamassaan järjestyksessä. Tarinan tehtävät ovat usein yllätyksellisiä ja sisällöltään ne eivät jää ulkoisen loiston varjoon. Tosin peli on tehty ehkä liiakin ”kädestä piteleväksi”, kun jokaisen tehtävän vaikeustaso ilmoitetaan etukäteen ja kokeneemmille pelaajille etenkin alku on turhan helppoa kauraa. Pelissä on paljon viitteitä mm. Witcheristä ja Shadow of Mordorista, mutta Primal on aivan erilainen peli alkukantaisuutensa vuoksi. Juuri tuon ominaisuuden vuoksi peli on raa’an puoleinen, mutta herkimmät voivat kytkeä tietyt ominaisuudet, kuten eläinten nylkemisen pois päältä.

far-cry-primal-6

Oman mukavan lisänsä peliin tuo ilmaiseksi ladattava Survivor Mode -lisälaajennus. Huhtikuussa julkaistu päivitys toi PC-tietokoneille myös 4k-tarkkuuden grafiikkatekstuurit.

far-cry-primal-3

Far Cry Primal on erittäin onnistunut peli omassa kategoriassaan ja takaa pelattavaa kymmeniksi tunneiksi. Siitä pitävät huolen valtava kartta-alue, mielikuvituksella tehdyt ja pitkät tehtävät, sekä maukkaana lisänä muut heimot, jotka pitävät puoliaan omilla alueillaan.

Lajityyppi: Toiminta
Ikäraja: 18
Julkaisuaika: 23.2.2016
Alustat: PlayStation 4, Xbox One, PC
Testialusta: PlayStation 4
Kehittäjä: Ubisoft
Julkaisija: Ubisoft
Pelaajamäärä: 1

far-cry-primal-1

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN