Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelistä yksityinen betatesti helmikuussa – katso näyttävä tarinatraileri

Odotettu avoimen pelimaailman Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli räjähtää toimintaan helmikuun alussa, kun pelaajat pääsevät kokemaan pelimaailman tapahtumia yksityisessä betatestissä.

Pelin ennakkotilaajille avoin betatestivaihe on pelattavissa 7.-11. helmikuuta 2019. Testivaiheeseen voi hakea erikseen myös pelin verkkosivujen kautta osoitteessa www.thedivisiongame.com/beta.

Betatestin julkistuksen ohella Ubisoft julkaisi pelistä uuden esittelyvideon. Se esittelee pelitarinan kolme erilaista ryhmittymää, joista jokaisella on oma roolinsa tuhon jälkeisessä Yhdysvalloissa.

Alla Tom Clancy’s The Division 2 -tarinatraileri.

True Sons on puolisotilaallinen ryhmittymä, jota johtaa armoton ja juoniva entinen upseeri. Aseisiin ja tulivoimaan luottava True Sons tarjoaakin vastusta ennen kaikkea osaamisen ja varustetasonsa myötä. Jengimäisempi Hyenas on epämääräinen joukkio roistoja ja ryöväreitä, jotka eivät epäröi hyväksikäyttää ja kiusata heikompiaan. Väkivallan ja uhkailun kautta niskalenkin saaneet jengiläiset toimivat barbaarisen vahvimman lain mukaisesti. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä joukkiona on Outcasts-ryhmä, joka kokee asiakseen kostaa ja taistella muita vastaan silkasta katkeroitumisesta ja selviytymishalusta. Karismaattisen johtajan luotsaama liike ajaa asiaansa uskonnollisella otteella ja silkalla hurmoksella uhreista välittämättä.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!