Voita lippupaketti Vesa-Matti Loirin synttäreille!

Legendaarinen Vesa-Matti Loiri järjestää maaliskuussa synttärijuhlat Helsingissä. Sinä voit päästä mukaan juhliin yhdessä ystäväsi kanssa.

Peliyhtiö Kolikkopelit.com jakaa yhteensä kymmenen lippupakettia tapahtumaan. Lippupaketin voittaja saa ottaa mukaan kaverinsa maaliskuun 18. päivä järjestettäviin bailuihin.

Osallistut arvontaan tekemällä tilin alapuolen linkin kautta ja iskemällä vähintään 20€ talletuksen. Voit myös samalla lunastaa halutessasi joko 200% tai 500% bonuksen. Näin saat heti roimasti lisää pelirahaa talletuksesi päälle.

Seuraa ohjeita ja voit voittaa liput iltaan!

Toimi näin:

1. Siirry Kolikkopeleille TÄSTÄ.
2. Tee vähintään 20€ talletus. Jos valitset 200% talletusbonuksen, saat samalla heti 60€ pelirahaa.
3. Olet nyt arvonnassa mukana!

Oletko jo Kolikkopelien asiakas?

Jos olet jo Kolikkopelien asiakas, voit voittaa liput tapahtumaan erilaisten kampanjoiden kautta. Lisätietoa on koottu TÄNNE.

Lisätietoa:

  • Veskun 75v kampanjan palkinto pitää sisällään pääsylipun tapahtumaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Palkintoon sisältyy pääsylippu voittajalle ja yhdelle voittajan vieraalle. Vieraan tulee olla täysi-ikäinen.
  • Vain uusille suomalaisille yli 18-vuotaille asiakkaille.
  • Asiakkaille jotka hyväksyivät nämä ehdot avatessaan pelitilin.
  • Talletusbonus on bonusrahaa, jolla on 40-kertainen kierrätysvaatimus. Esimerkiksi jos sinulla on 10 euroa talletusbonusta, sinun tulee panostaa 400 eurolla voidaksesi nostaa bonuksen. 200% talletusbonuksen lisäksi saat 15 ilmaiskierrosta aina 30 päivän ajan. Ilmaiskierrosten voittojen kierrätysvaatimus on 40 kertainen