Elokuva-arvio: Kong: Pääkallosaari

Vuonna 1933 ilmestyi alkuperäinen King Kong -elokuva, josta tuli todellinen klassikko. Myöhemmin se sai kaksi uusintafilmatisointia.
Nyt King Kongin tarinaan palataan jälleen, kun Godzilla-elokuvan tuottajat tuovat valkokankaille tarinan myyttisen Kongin alkuperästä. Tällä kertaa pysytellään jättiläisgorillan kotisaarella, eikä hirviötä kuljeteta sivistyksen pariin.

1970-luvulle Vietnamin sodan jälkimaininkeihin sijoittuva jännitysseikkailu kokoaa yhteen ryhmän tiedemiehiä, sotilaita ja seikkailijoita, jotka lähtevät tutkimaan aiemmin kartoittamatonta Tyynenmeren saarta. Saari paljastuu uskomattoman kauniiksi, mutta vaaralliseksi.

Kadotettuaan yhteyden ulkomaailmaan ryhmä uhmaa kohtaloaan astumalla mahtavan Kongin valtakuntaan. Kun tutkimusmatkasta tulee selviytymiskamppailu, täytyy joukkion taistella paetakseen alkukantaisesta paratiisista, jonne ihmisyys ei kuulu.

Kong: Pääkallosaari osoittautuu viime vuosien parhaimmaksi suuren budjetin erikoisefektielokuvaksi. Vihdoin tekniikka on kehittynyt niin paljon, että tietokoneilla tehdyt huikeat tehosteet eivät näytä epäaidoilta. Onneksi elokuvan tekijät eivät tyydy pelkästään siihen, vaan he ovat myös malttaneet luoda kiinnostavia henkilöhahmoja, joita huippunäyttelijät tulkitsevat.
Lopputekstit kannattaa katsoa loppuun asti, koska niiden jälkeen nähdään vielä yksi mielenkiintoinen kohtaus.

Ensi-ilta: 10.03.2017
Ikäraja: 12
Pituus: 119 min.
Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts
Käsikirjoitus: Dan Gilroy, Max Borenstein, Derek Connolly
Näyttelijät: Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary ja John C. Reilly
Kuvat: Warner Bros

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!