Juoppohullun päiväkirja -elokuvan uusi traileri julkaistiin – katso video!

[jwplayer]http://youtu.be/Tswotl4F06k[/jwplayer]
Kaikki rajat rikkova Juoppohullun päiväkirja -elokuva tuo vihdoin valkokankaille aiemmin vain kirjoissa kohdatun Juha Bergin, 30-vuotiaan rapajuopon Helsingin Kalliosta. Suomalaisen, ei enää niin nuoren miehen, josta on kasvanut kaikkea sitä, mitä vanhemmat eivät hänestä toivoneet: juoppo, väkivaltainen ja kaikin puolin arvaamaton kaveri. Mutta kuten niin usein, myös Juha Bergin kovan ulkokuoren alle kätkeytyy syvästi tunteva pikkupoika, joka salaa unelmoi ihan tavallisesta elämästä. Tämän Juha myöntää itselleen vasta sitten, kun viimeinenkin silta on lopullisesti poltettu, eikä paluuta takaisin enää ole. Mutta sitä ennen otetaan elämästä kaikki irti.
Synkästä aiheestaan huolimatta Juha Vuorisen menestysromaani Juoppohullun päiväkirja tunnetaan ennen kaikkea räävittömänä komediana, ja sitä on myös elokuva. Se elää Juha Bergin mukana normeista välittämättä ja ryntää tulta päin suurella sydämellä ja rajattomalla riemulla. Häpeämättömän ja hätkähdyttävän elokuvan on ohjannut Lauri Maijala, Juoppiksen myötä nuorin pitkän elokuvan esikoisohjaaja Suomessa 2000-luvulla.
Juha Berginä nähdään Jussi-palkittu Joonas Saartamo. Myös Krista Kosonen, Santtu Karvonen ja Johannes Holopainen ovat merkityksellisissä rooleissa. Yllättäviä sivuroolisuorituksia tekevät muun muassa Esko Salminen, Lauri Tilkanen, Tuire Tuomisto, Tom Petäjä, Jari Pehkonen, Heidi Herala, Pekka Huotari, Seppo Maijala, Ylermi Rajamaa, sekä Langry eli Abdeslam Chellaf. Elokuvan ovat tuottaneen Juha Vuorinen ja Aleksi Bardy. Juoppista säestää Kerkko Koskisen musiikki.

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!