Evelinalta vaikuttava uusi video – katso täältä!

Tummasävyiseen, valheellisen suhteen tuntoja kuvailevaan ”Fuulaa”-kappaleeseen on tehty video, joka on Evelinan itsensä ideoima. Evelina eläytyy biisin synkeään tunnelmaan mustavalkoisella, dramaattisesti leikatulla videolla kylpyammeessa.
Fanit ovat aktivoineet videon julkaisua striimaamalla ”Fuulaa-kappaletta”. Kun stream to unlock –mittari on nyt viikonlopun jälkeen saatu streemaamalla osoittamaan 100% niin video on paljastunut!
”Fuulaa”-kappaletta ei ole julkaistu sinkkuna, mutta se on noussut albumibiisinä Spotify TOP 50 -listalle heti albumin julkaisun jälkeen. Viikonlopun aikana biisi nousi jo Spotify TOP 20 -listalle. Biisi on faneille tuttu myös Evelinan keikkasetistä.

Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin 28.10. Se nousi suoraan virallisen albumilistan sijalle 3. Ennakkoon levyn biisejä oli kuunneltu jo platinaan oikeuttava määrä eli yli 20 000 000 kertaa. Vastaavaan ei ole suomalainen artisti debyyttilevyllään aiemmin yltänyt.
Evelinan valtaisia hittejä ovat mm. ”Honey”, joka on yksi harvoista suomalaisista kappaleista joka on ylittänyt yli 10 miljoonaa streamia, ”Sireenit” yli 7 miljoonaa streamia, ”Sushi” 3,7 miljoonaa streamia ja viimeisin sinkku ”Ei filtterii” jo 3,3 miljoonaa streamia.
Evelina on tavoittanut lyhyessä ajassa ison oman yleisönsä vakuuttavalla esiintymisellään ja loistavilla omilla biiseillään – vihdoinkin myös Suomeen sopivalla urbaanilla r&b-mausteisella soundilla.
Katso alta vaikuttava uusi video!

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta