KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Näin monta kertaa kuussa miehen pitäisi saada siemensyöksy

Aiemmin tänä vuonna eräs texasilainen poliitikko ehdotti lakia, joka olisi tehnyt miesten harrastamasta omasta kivasta laitonta. Uusi tutkimus kuitenkin todistaa, että miehiä pitäisi jopa rohkaista ottamaan ohjat omiin käsiin, jos makuuhuoneen puolella ei ole riittävästi aktiviteettia.

Harvardin yliopiston tutkijat selvittelivät siemensyöksyjen vaikutusta eturauhassyövän kehittymiseen. Eturauhassyöpä on yksi yleisimmisistä miesten syövistä. Sen oireita ovat muun muassa virtaamistiheyden lisääntyminen, vaikeudet virtsata seisaaltaan ja tunne siitä, ettei rakko tyhjene kokonaan.

Tärkeitä tekijöitä eturauhassyövän estämisessä ovat ruokavalio, liikunta ja säännölliset lääkärikäynnit. Uusi tutkimus todistaa, että myös seksuaalinen aktiivisuus vähentää eturauhassyövän riskiä.

Tutkimuksessa selvitettiin yli 30 000 miehen seksitottumuksia. Miehillä, jotka saivat siemensyöksyjä useammin, oli pienempi todennäköisyys saada eturauhaskasvaimia.
Tutkijoiden mukaan tulokset ovat vahva todistus siitä, että ejakuloinnilla on tärkeä rooli eturauhassyövän estämisessä.

Tutkijat jopa antoivat tarkan luvun suositellulle ejakulointien määrälle. Tutkimuksen mukaan 21 siemensyöksyä kuukautta kohti vähensi eturauhassyövän riskiä jopa 33 prosenttia. Tutkijat eivät ole täysin varmoja siitä, miksi siemensyöksyt estävät syöpää, mutta heidän teoriansa mukaan se saattaa puhdistaa myrkyllisiä aineita kehosta.

Avain syövän välttämiseen on myös terveellinen ruokavalio. Erityisesti tomaattien, kahvin ja kasviperäisten rasvojen uskotaan auttavan eturauhassyövän estämisessä.

Lähde: Ladbible

NAPPAA 10€ ILMAINEN VETO MESTARIEN LIIGAAN
NAPPAA 10€ ILMAINEN VETO MESTARIEN LIIGAAN