Huipputarjous jota ei kannata ohittaa

Avaa pelitili Nordicbetille heti ja saat:

  • 600€ edestä bonuksia kasinolle
  • 250 ilmaiskierrosta

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Näin laihdut nopeasti ja pidät kilot poissa!

Ylipainoisuus on yhä tutumpi vaiva myös suomalaisille ja erilaiset lahdutuskeinot ovat suositumpia kuin koskaan.

Kuten tiedämme, painon pudottamiseen liittyy tiiviisti liikunta ja ruokavalio. Nämä molemmat osa-alueet täytyy musitaa, jotta laihtuminen on mahdollista. Lihavuuteen liittyviä sairauksia ovat sydänvaivat ja -kohtaukset, kakkostyypin diabetes ja tietynlaiset syövät.

Kaikkein yksinkertaisin keino laihtumiseen on syödä vähemmän ja liikkua enemmän, mutta se on samalla myös liian pelkistetty ohje. Kenenkään ei tarvitse nähdä nälkää pudottaakseen painoaan. Tärkeämpää onse  mitä syöt, kuin se miten paljon syöt.

Vähennä ruokavaliostasi punaisen lihan määrää. Jos et halua poistaa punaista lihaa kokonaan, valitse lihoja joissa on vähemmän rasvaa. Vähennä myös suolan ja tärkkelyksen määrää ruokavaliossasi. Jos sinun on aivan pakko syödä esimerkiksi perunalastuja, valitse uuniperunalastut, joissa on selkeästi ävhemmän rasvaa kuin normaaleissa lastuissa. Voit huomata että et uhraa juuri mitään maun suhteen.

Painon pudotuksessa auttaa myös ruokavalio, jossa on paljon hedelmiä, kasviksia, munanvalkuaista, nahatonta siipikarjaa, kalaa ja rasvattomia maitotuotteita. Juo enemmän vettä ja vähemmän sokeria sisältäviä juomia. Jos sinun on pakko saada jotain poreilevaa, kivennäisvesi on paras vaihtoehto.

Liikunnan suhteen on tärkeätä – vaikka ei aina helppoa – varmistaa että saat edes jonkinlaista liikuntaa joka päivä. Kardiovaskulaarinen- ja voimaliikunta polttavat paljon kaloreita. Jos jalkasi tai kuntosi ei mahdollista säännöllistä lenkkirytmiä, varmista että käyt usein kävelyllä. Seuraavan kerran kun menet vaikkapa postittamaan kirjeen, mene kävellen auton sijaan. Aloitta päivittäinen kävelylenkki naapurustossasi. Jos haluat voimakkaampaa, virallisempaa liikuntaa esimerkiksi jumppa- tai kuntosalilla, muista aloittaa hyvin rauhallisesti ilman liian kunnianhimoista suunnitelmaa liian nopeasti.

Netistä löytyy varmasti tuhansia erilaisia dieettiohjelmia. Tärkeintä kuitenkin ennen kaikkea on käyttää maalaisjärkeä. Kohdista tarmosi terveelliseen ruokavalioon ja liitä mukaan säännöllinen liikunta. Tulet yllättymään millaisia tuloksia pienillä muutoksilla voi saada aikaan.

Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä
Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä