Valtteri-Filppula-Tampa-Bay-Lightning
Hyökkääjä Valtteri Filppulan edustama Tampa Bay Lightning eteni ensimmäisenä joukkueena NHL:n kahdeksan parhaan joukkoon. Tampa Bay voitti Detroit Red Wingsin niukasti lukemin 1-0. Floridalaisjoukkue vei ottelusarjan voitoin 4-1.
Filppula pelasi ottelussa noin 20 minuuttia ilman maalia tai syöttöpistettä, mutta oli kentällä kun Alex Killorn iski kolmannen erän lopussa voittomaaliksi jääneen ottelun ainoan osuman.

NHL:n pudotuspelit jatkuvat ensi yönä. Suomessa ottelut näyttää Viaplay. Suomalaisittain kiinnostavin peli on Dallas Starsin ja Minnesota Wildin kohtaaminen, jota varmasti MM-kisoihin valmistautuvan Suomen maajoukkueen johto seuraa intensiivisesti. Mikko Koivun, Erik Haulan ja Mikael Granlundin Minnesota on enää yhden tappion päässä putoamisesta. Minnesotan tappio vapauttaisi kolme tärkeää hyökkääjään Leijonien käytöön.
Muissa otteluissa kohtaavat Washington Capitals – Philadelphia Flyers, Florida Panthers – New York Islanders ja Los Angeles Kings – San Jose Sharks.
Kuva: Wikimedia Commons