Jokerit saa tänään tervetulleen vahvistuksen, kun Niklas Hagman palaa reilun kuukauden tauon jälkeen pelaavaan kokoonpanoon kotiottelussa SKA Pietaria vastaan.

Laitahyökkääjä pelasi viimeksi 10. lokakuuta juuri SKA:ta vastaan Pietarissa. Leikkaushoitoa vaatineen vamman ennakoitiin pitävän Hagmanin sivussa peleistä 6-8 viikkoa, joten paluu tapahtuu hieman ennakoitua aiemmin. Hagman on tehnyt 15 pelaamassaan ottelussa tehot 12+4=16.
Debyyttinsä jokeripaidassa tekee Petteri Wirtanen, joka hyökkää samassa ketjussa Tommi Huhtalan ja Eetu Pöystin kanssa. Sairastumisten vuoksi pelin joutuvat jättämään väliin Juhamatti Aaltonen ja Ossi Väänänen. Loukkaantumisia joukkueessa ei ole.
Jani Rita ottaa Aaltosen paikan ykkösketjun laidassa, ja Jere Sallinen hyökkää nelosessa Tomi Mäen ja Riku Hahlin kanssa. Puolustuksessa Oskari Korpikari puolustaa Topi Jaakolan parina. Lepovuorossa ovat puolustaja Daine Todd sekä hyökkääjät Semir Ben-Amor ja Johan Harju.
Jokerit ja läntisessä konferenssissa toisena oleva SKA kohtasivat siis ensimmäisen kerran lokakuun alkupuoliskolla Pietarissa. Tuolloin kotijoukkue oli parempi maalein 4-1 Ilja Kovaltshukin kasatessa tehot 2+2. Jokereiden ainokaisen teki kolmannessa erässä Steve Moses.
Illan ottelu alkaa tuttuun arkiaikaan klo 18.30. Lippupisteen sivuilla kannattaa seurata vapautuvien varausten tilannetta. Vielä tänään peliin on mahdollista saada muutamia lippuja. Myös Hartwall Arenan lipunmyyntipisteestä kaksi tuntia ennen ottelun alkua on mahdollista hankkia lippuja otteluun.