KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Hämeenlinnan HJS ja Tampereen Ilves-Kissat vedonlyöntiyhtiön suosikkeina Tampereen Kolmosessa

Jalkapallon Tampereen Kolmonen lähtee toden teolla käyntiin viikonloppuna.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arvelee, että lohkovoitto ratkaistaan hämeenlinnalaisen ”nousukkaan” HJS Akatemian ja tamperelaisen ”hissijoukkueen” Ilves-Kissojen välillä.

HJS teki viime kaudella Nelosessa murhaavaa jälkeä: 22 ottelusta täydet 22 voittoa maalierolla 138-6.

– HJS tekee Hämeenlinnassa vahvaa juniorityötä, ja siksi on hienoa nähdä, että seura satsaa nyt vahvasti myös omaan edustusjoukkueeseen paikallisin voimin, toteaa Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Yksi joukkueen tukipilareita on Veikkausliigakonkari Markus Joenmäki.

– Joenmäki on kertonut valmistautuneensa jo jäähdyttelemään, mutta joukkueen hieno yhteishenki teki häneen viime kaudella niin suuren vaikutuksen, että liekki syntyi kuulemma uudestaan. Kun vyöllä on kolme peliä Pikkuhuuhkajissakin, on selvää, että 29-vuotias toppari on kova pelote takalinjoilla Kolmosessa, Kvist sanoo.

HJS:n tähtäin on liiton sarjoissa eli ainakin yhtä sarjatasoa ylempänä ”jollain aikavälillä”.

– Tappioton aikakausi tietysti tällä kaudella katkeaa, mutta näen ihan mahdollisena, että HJS seuraa Tampere Unitedin askelmerkkejä ja painelee Nelosesta nousseena suoraan Kakkoseen.

Ilves-Kissoja ei kuitenkaan sovi unohtaa. Kakkonen on joukkueelle tuttu sarja, ja viime kaudella nousuhaaveet Kolmosesta murjottiin vasta aivan loppumetreillä.

– Viime kauden maalikunkku Berat Grabovci jatkaa, joten siinä on heti 25 maalin pohjat olemassa. Hyökkääjä Jarno Ruisniemellä on myös potentiaalia, jos ex-Veikkausliiga-konkarilla vain motivaatiota riittää, Kvist puntaroi.

Tampereen Kolmosessa on luvassa entistä enemmän paikallistaistoja, kun lohkoa ei enää ole yhdistetty Satakunnan kanssa. Lohkon kolmossuosikiksi NordicBet nostaa hämeenlinnalaisen Härmän, jota valmentaa maajoukkueessakin aikoinaan testattu Matti Hiukka.

Valkeakoskella PS-44 on yllätysvalmis ainakin yksittäisissä peleissä Valkeakosken Haka -yhteistyön ansiosta.

– Janakkalan ylpeys JanPa on myös mielenkiintoinen porukka. Taustalla on kaksi peräkkäistä sarjanousua, joten Kolmosen vauhdissa on varmasti totuttelemista, mutta mielestäni kertoimenlaskijoiden arvio lohkovoitosta [voittokerroin peräti 500] on aika pahasti yläkantissa, Juha Kvist naurahtaa.

NordicBet tarjoaa vetokohteita jalkapallon Kolmosen kaikkien lohkojen otteluihin läpi kauden. Tampereen lohkon tulevien otteluiden kertoimet näet osoitteesta NordicBet.com!

Lohkovoittokertoimet:

HJS Akatemia 2.00
Ilves-Kissat 2.20
Härmä 6.50
TPV/2 10.00
PS-44 12.00
NoPS 20.00
Ilves 2 30.00
TP-T 50.00
TKT 50.00
PJK 100.00
JanPa 500.00
Loiske 500.00

Kuvat: HJS.fi, Ilves-Kissat.fi

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN