1000€ TERVETULIAISBONUS

Avaa pelitili Betsafelle ja saat seuraavat huippuedut:

  • 1000€ arvosta bonusrahaa
  • 60 vapaapeliä Gonzos Questiin

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

HIFK:lla umpisurkea alkukausi: Vetoyhtiö asetti jo päävalmentajan pään pölkylle!

Helsingin IFK:n fanit ovat joutuneet viime vuosina kovin usein todistamaan suosikkijoukkueensa alisuorittamista. Tämä syksy ei ole tuonut poikkeusta: HIFK on Liigassa viiden kierroksen jälkeen yhdellä voitollaan häkellyttävästi sijalla 13.

Champions Hockey Leaguessa ei ole mennyt sen paremmin – päinvastoin. CHL:ää suuressa arvossa pitävä IFK on jo varmuudella karsiutunut jatkopeleistä, vaikka kuudesta alkulohkopelistä kaksi on vielä pelaamatta.

Keskiviikkona IFK kohtaa Tampereella vielä yhtä sijaa alempana Liigassa majailevan Ilveksen. Vedonlyöntiyhtö NordicBet pitää ottelua jo jonkinmoisena vedenjakajana.

– IFK on hävinnyt tiukkoja pelejä, mutta keskiviikkona siihen ei oikein enää olisi varaa. Päävalmentaja Ari-Pekka Selin on uusi mies penkin takana, joten varmasti seuran johtoporras antaa hänelle jonkin verran aikaa, mutta ei loputtomasti, arvioi Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

NordicBetin kertoimenlaskijat ovat tehneet helsinkiläisten alkukauden taaperruksesta omat johtopäätöksensä. Peliyhtiö on avannut uudestaan kohteen Liigan ensimmäisestä potkut saavasta päävalmentajasta – ja HIFK on nostettu ylivoimaisesti todennäköisimmäksi ensimmäiseksi monottajaksi.

Tämän kyseenalaisen rankingin ”ykkössijaa” piti ennen kautta Kalle Kaskisen TPS. Turkulaisten kerrointa on nyt nostettu tuntuvasti ylöspäin TPS:n kelpo alkukauden myötä.

Pelikohde osoitteessa NordicBet.com!

Ensimmäinen päävalmentajan vaihto:

HIFK 2.00
Sport 6.00
KooKoo 9.00
SaiPa 12.00
TPS 15.00
JYP 15.00
Pelicans 15.00
Ässät 15.00
Jukurit 16.00
Lukko 20.00
Ilves 20.00
Kärpät 25.00
HPK 25.00
Tappara 25.00
KalPa 35.00

NAPPAA 600€ BONUKSIA JA 250 ILMAISKIERROSTA
Talleta 20€ ja saat heti 40€ pelirahaa