Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan edustama Minnesota Wild pelasi veitsi kurkulla NHL:n pudotuspeleissä Dallas Starsia vastaan, koska tappio olisi tarkoittanut kauden päättymistä.
Minnesota otti kuitenkin tärkeän voiton lukemin 5-4 jatkoajan jälkeen. Ottelun ratkaisussa suomalaishyökkääjät Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat merkittävässä roolissa.

Granlund teki joukkueensa avausmaalin ja kolmannen erän lopussa oli Koivun vuoro onnistua, kun hän toi Minnesotan tasoihin kolme minuuttia ennen päätössummeria. Syötön Koivun maaliin antoi Granlund. Jatkoajalla Koivu oli jälleen pääosassa tekemällä ratkaisevan maalin.
Suomessa NHL-pelit näyttää Viaplay. Ensi yön otteluissa kohtaavat Pittsburgh Penguins – New York Rangers, Chicago Blackhawks – St. Louis Blues ja Anaheim Ducks – Nashville Predators.