JOULUKUUN HUIPPUTARJOUS

Kun avaat pelitilin nyt, saat huimat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

NHL Without a Map -sarjan viides kausi alkaa – ”Patrik Laine heittäytyi oikein kunnolla”

Kiekkokansan suosikkisarja NHL Without a Map (NHL WAM) palasi ruutuun viidennen kauden myötä tänään tiistaina 18. huhtikuuta. Sarja nähdään yksinoikeudella vedonlyöntiyhtiö NordicBetin sivuilla.

NHL WAM:in takana oleva kaksikko Juhani ’Putcola’ Putkonen ja Juho ’J-Man’ Manninen on innoissaan kaudesta, joka alkaa Växjö Lakersin suomalaistähtien Ville Leinon ja Olli Palolan tapaamisella.

– Ruotsin reissu oli ehdottomasti nostalginen. Päästiin pitkästä aikaa jututtamaan Ville Leinoa, ja oli hienoa päästä katsomaan SHL:n playoffs-tunnelmaa, joka jäi mieleen oikein positiivisena, Manninen tunnelmoi.

Tuleva kausi on täynnä yllätyksiä. Ruotsista duon matka jatkuu tuttuun tapaan NHL:n pukukoppeihin ja sieltä vielä jääkiekon MM-kisoihin.

– NHL WAM:in tyyli on mennyt vähän ehkä hassuttelevammaksi kuin ennen. Lisättiin tuotantoon vähän yllättävyyttä. Kova luotto on, että katsojat tykkäävät, Putkonen kertoo.

Yksi asia kuitenkin pysyy samana: Putkonen ja Manninen esittävät yhä tuoretta ja omalaatuista näkökulmaa kiekkoympyröihin virallisten haastattelujen sijaan.

– Pelaajat tarjoavat hauskoja kommentteja ja juttuja kuten aikaisemminkin. Esimerkiksi Patrik Laine ja Sebastian Aho heittäytyivät kuvauksiin oikein kunnolla mukaan, Putkonen vinkkaa.

Kaksikko kävi myös NordicBetin kansainvälisen lähetttilään Leo Komarovin kotona.

– Onhan se mielenkiintoinen sarja, koska jätkät pääsevät aika läheltä seuraamaan asioita. He ovat hyviä tyyppejä, ja hyviä juttuja riittää, Komarov kehaisee.

– Se on ihan mielenkiintoista pelaajillekin, kun ei tarvitse olla niin virallisesti, vaan mennään enemmän hauskan kautta.

Entä seuraako ”Leksa” sarjaa itse?

– Vähäsen tulee katseltua. Mutta toisaalta NHL:n kulissit tunnen itse sen verran hyvin, että sen puolesta ei tarvitse, Komarov virnistää.

NHL Without A Mapin 5. kauden ensimmäinen jakso julkaistiin tiistaina osoitteessa NordicBet.com!

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia