Porilaiset marssivat kohti Stanley Cupia – rikkoutuuko Jari Kurrin ennätys?


NHL:n Stanley Cupin finaaleissa nähdään tänä vuonna varmuudella ainakin yksi porilaistaustainen pelaaja. Konferenssifinaaleissa eli suomalaisttain välierissä kohtaavat nimittäin Winnipegin Joel Armia ja kauden sensaatiojoukkue Las Vegasin Erik Haula.
Raumalaistaustaisia joukkueissa ei ole, mutta Winnipegissä mestaruutta tavoittelee tietysti myös tamperelainen Patrik Laine.
Winnipeg vei avausosaottelun Vegasia vastaan 4-2 ja on vedonlyöntiyhtiö NordicBetin silmissä selkeä suosikki etenemään finaaleihin. Kerroin Jetsin sarjavoitolle on 1.35 ja Vegasin peräti 3.25.
Playoffien parhaaksi maalintekijäksi on NordicBetin mielestä tyrkyllä Winnipegin Mark Scheifele (kerroin 1.72), joka on tykittänyt 13 ottelussa jo 12 maalia. Kahden maalin päässä hänestä on Washingtonin ikitykki Alexander Ovetshkin (kerroin 1.95). Capitals johtaa omaa sarjaansa Tampa Bayta vastaan jo 2-0 ja on siten suursuosikki etenemään finaaleihin (kerroin 1.20).
Etenkin Scheifelen tahti on ollut sellainen, että pudotuspelien yhden kevään kaikkien aikojen maaliennätyskin on jo uhattuna: Jari Kurri (1984-85) ja Reggie Leach (1975-76) takoivat omina huippukausinaan peräti 19 pleijarimaalia.
NHL-pelikohteet osoitteessa NordicBet.com.

Kertoimet (tilanne 14.5.)

Stanley Cupin voittaja
Washington Capitals 2.50
Winnipeg Jets 2.60
Las Vegas Golden Knights 5.50
Tampa Bay Lightning 8.00
 
Kuva: Wikimedia Commons

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...