Hei, tässä sinulle huipputarjous:

Avaa pelitili Nordicbetille ennen siirtoikkunan sulkeutumista:

  • Ensimmäinen talletus tuplataan (esim. 20€ talletuksella saat  40€ pelirahaa)
  • Joka kuukausi 25€ vedonlyöntibonus vuoden loppuun saakka

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Saat 100% talletusbonuksen 100€ asti.
3. Aloita vedonlyönti ja nappaa lisää bonuksia.

Ruotsi-Suomi-välierä pelataan lauantai-iltana – tsekkaa täältä lähetysajat ja selostajat

Jääkiekon MM-kisoissa nähdään lauantain välierissä kaksi todellista herkkupalaa. Kanada-Venäjä starttaa klo 16.15 ja Ruotsi-Suomi klo 20.15.

Kanada-Venäjä ottelun ennakointi alkaa C More Sport 1 -kanavalla ja suoratoistopalvelu cmore.fi:ssä klo 15.30 sekä MTV3:lla klo 16.

Ruotsin ja Leijonien ottelun ennakkostudio starttaa C More Sport 1 -kanavalla sekä suoratoistopalvelussa cmore.fi klo 19.30 ja MTV3:lla klo 20.

Antero Mertaranta selostaa molemmat välierät C Morella ja Mika Saukkonen MTV3:lla. Asiantuntijoina toimivat Suomen pelissä Hannu Aravirta sekä Jukka Jalonen ja Venäjä-Kanada-ottelussa Aravirta sekä Antti Törmänen. Juhani Tammisen ja Tomi Tuomisen Corner on tutusti paikalla Kölnissä molemmissa otteluissa.

Suomen ottelun selostaa MTV3:lla ruotsiksi Niclas Lönnqvist. Radiossa Leijonien peli kuullaan Radio Novalla ja Radio Cityssä, äänessä torstaina 60-vuotisjuhliaan selostamossa viettänyt J-P Jalo sekä Hannu Jortikka.

C Moren urheilu- ja viihdetarjonnan voi hankkia katsojan omalta operaattorilta C More Total -paketissa tai C More Sport -paketissa sekä suoratoistopalveluna osoitteesta www.cmore.fi.