Syttyykö TPS:n veteraaniosasto vielä kerran – maalintekijöiden yhteisikä pronssipelissä yli 100 vuotta?

TPS ja HIFK pelaavat perjantaina kiekkoliigan himmeimmistä mitaleista.
Pronssipeliin syttyminen on tunnetusti vaikeaa välieräsarjan jälkeen, ja tässä tilanteessa varmasti etenkin HIFK:lle, joka väänsi Kärppien kanssa täydet seitsemän peliä ennen kuin finaalipaikka ratkesi oululaisten eduksi.
Peliyhtiö NordicBet on järjestänyt pronssipeliin tavanomaisempien vetokertoimien lisäksi pientä lisäviihdykettä: Veikkaajat saavat arvuutella, onko TPS:n maalintekijöiden yhteisikä perjantaina (mahdollinen jatkoaika mukaan lukien) yli sata vuotta?
Mikäli joukkueen konkariosasto, jossa useampikin pelaaja mahtuisi kevyesti myös ikämiessarjoihin, on vireessä, oikea veto saattaa toteutua helpostikin: Pelkästään Eric Perrinin (42 vuotta), Tomi Kallion (41) ja Ilari Filppulan (36) yhteisikä on 119 vuotta.
Ja luonnollisesti kohteeseen kelpuutetaan yhteenlaskussa nuorempienkin pelaajien osumat: Puolustaja Olli Juolevin maali kartuttaisi kohdetta 19 ikävuoden verran.
Mikäli yli sata vuotta täyttyy, veikkaajat saavat rahansa takaisin 2.80-kertaisesti. Itse ottelussa TPS on NordicBetin mielestä ennakkosuosikki voittoon: Sen kerroin on varsinaisella peliajalla 2.10 ja HIFK:n 3.05.
Pelikohde osoitteessa NordicBet.com!

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...