Vetoyhtiö: Mikko Korhonen ei pääse jatkoon PGA Championshipissa

 

Mikko Korhonen starttaa torstaina alkuillasta Suomen aikaa elämänsä ensimmäiseen golfin Major-turnaukseen, PGA Champioshipiin.
Selvittääkö mies cutin eli karsinnan ja pääsee jatkoon 70 parhaan joukkoon kauden viimeisessä Majorissa? Ainakaan ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö Betsson ei siihen usko.
Kerroin sille, että Korhonen läpäisee cutin, on 2.50. Cut tapahtuu kahden pelatun kierroksen jälkeen eli kisan puolivälissä.
Voittajan veikkaaminen kisassa on totutun hankalaa. Betssonilla pienimmän kertoimen 10 saa Dustin Johnson, perässään Rory McIlroy (13) ja Justin Thomas (15). Maailman varmastikin tunnetuin golfaaja Tiger Woods on suosikki numero 12 voittokertoimella 31.
Mikko Korhosta Betsson ei ennakoi lopputuloksissa sadan parhaan joukkoon, ja suomalaisen voittokerroin olisi muhkea 401. Korhonen on vasta toinen Major-turnauksiin päässyt suomalainen: Mikko Ilonen on nähty näillä kentillä neljästi, joista kaksi kertaa hän on läpäissyt cutin.
Kisakenttä Bellerive Country Club saattaa tuoda omat yllätyksensä, sillä areena on entuudestaan tuttu vain harvoille kisaan osallistuville.
Pelikohteet osoitteessa Betsson.com!

Lähde: Betsson.com
Kuva: Wikimedia Commons

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...