11,7 miljoonan euron nettivoitto pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan

Betsson.com Guinnessin ennätysten kirjaan® Maailman suurin maksettu Jackpot!
Online-rahapeliyhtiö Betsson.com on päässyt Guinness Maailman ennätysten kirjaan kaikkien aikojen suurimalla maksetulla Jackpotilla online hedelmäpelissä. Onnekas voittaja on norjalainen opiskelija, joka osui 11,736,375 € progressiiviseen jackpottiin.
Virallinen kirjaus Guinnessin ennätysten kirjassa on nyt: “Kaikkien aikojen suurin voitto €11,736,375 online hedelmäpelissä maksettiin Betsson.comin norjalaiselle pelaajalle ‘Mega Fortune’” pelissä 24. syyskuuta.
Norjalaisesta Hordalandin kunnasta tuleva voittoja kertoo  suurvoiton yönä katsoneensa elokuvan sekä pelanneen pari kierrosta Betsson.comin hedelmäpeleissä, koska hän ei saanut unta palattuaan kotiinsa illanvieton jälkeen. Päätös pelata online-hedelmäpeliä teki hänestä 11,7 miljoonaa euroa rikkaamman. Luonnollisesti voiton jälkeen hänen oli entistä hankalampi saada unta ja hän kertoo nukahtaneensa vasta 06:00. Mitä voittorahoihin tulee, voittaja sanoi että hänen pitää rauhoittuna ennen kuin hän edes miettii miten käyttäisi voittamansa miljoonat.
Suurvoiton tuonut peli on osuvasti nimetty ‘Mega Fortuneksi.’ Se on hedelmäpeli, joka tarjoaa valtavia voittoja.
Henrik Persson,  Betssonin CEO sanoo, että hän ei koskaan odottanut yhtiönsä pääsevän Guinnessin ennätysten kirjaan, hän lisää, ettei itse olisi voinut keksiä parempaa ennätystä, jolla Betsson pääsee kirjaan. Hän sanoo: ”Rikkomalla pelaajalla maksetun voiton ennätys on paras mahdollinen tapa osoittaa, että Betssonilla pelaamalla voi päästä käsiksi satumaisiin voittoihin. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat todellakin suuria voittoja osuessaan jackpotteihin. Se on paras tapa saada heidät viihtymään peliemme parissa.”
Samaan aikaan Huw Thomas, Betsson.comin johtaja tunnustaa, että vaikka Guinnessin ennätysten kirjaan pääsy oli hänelle shokki, se ei ollut kuitenkaan täysin odottamaton asia.  “Betssonin ajatus on voittajien luominen”, hän sanoo.  Pääsy Guinnessin ennätysten kirjaan on tunnustus sekä vedenpitävä osoitus siitä, että tarjoamme suurimmat online jackpotit sekä takuuvarman voitonmaksun – riippumatta siitä kuinka suuri voitto on!”
Jackpot-voittajan haastattelu

Kuten Metropoli syyskuussa uutisoi, nimettömänä pysyvä norjalainen voitti 24. Syyskuuta 2011 online hedelmäpelien kaikkien aikojen suurimman Jackpotin 11.736,375 € (£10,272,600, $15,844,900) Betsson.comin kasinon ‘Mega Fortune’ pelissä.
Betssonin edustajat tavoittivat voittajan ottaakseen selvää mitä hänelle kuuluu syyskuun suurvoiton jälkeen. Betssonilaiset olivat tyytyväisiä nähdessään, että voittaja voi hyvin. Hän suunnittelee uusien kuulokkeiden ostoa ja vitsailee, että ehkä hän vain hankkii Spotify Premium palvelun.
Voittaja kertoo, että voittoa seuranneet pari viikkoa olivat kiireisiä, mutta nyt useimmat asiat ovat palanneet ennalleen. “Minulla oli raskas koeviikko, mutta toivon ja uskon selvinneeni siitä hyvin.”
Suuren Mega Fortune Jackpotin jälkeen nuori voittaja on saanut käytännön neuvoja Betsson.comilta.
“Olen käynyt Maltalla tutustumassa Betsson Groupin pääkonttoriin, he ovat olleet todella avuliaita.”
Betssonin edustajat tapasivat voittajan sateisena päivänä Bergenissä ja vitsailivat siitä kuin Norjan Länsi-rannikko on uusi ”Verdal” Betssonin maksettua tälle aluelle kahden vuoden aikana yli 150 miljoonalla voittoja. Voittaja arvelee säällä olevan vaikutusta asiaan. ”Kun sää on näin surkea, sinulla ei ole juurikaan muita vaihtoehtoja kuin pysyä kotona tietokoneesi ääressä.”
Suurvoiton tuonut tietokone on nyt korvattu uudella PC:llä. Jackpotin voittaja sanoo haluavansa viettää tavallista elämää ilman median painetta. “Olen saanut runsaasti yhteydenottoja pankeilta ja tiedotusvälineiltä, mutta en halua julkisuutta. Tämä on viimeinen voittoon liittyvä haastatteluni ja toivon, että tiedotusvälineet kunnioittavat sitä.”
Parikymppisellä voittajalla ei ole suuria suunnitelmia. Hän odottaa Brannin peliä Cupin finaalissa. Sen lisäksi hän sunnittelee matkaa Anfieldille, koska tähän asti hän on nähnyt Liverpoolin pelejä vain television välityksellä. Ennätyspotin voittaja kertoo, että hänellä oli vaikeuksia saada unta ensimmäisinä viikkona, mikä on toki hyvin ymmärrettävää.
Voitto on suurin koskaan norjalaisen voittama palkinto vedonlyönnissä tai missä tahansa pelissä– sekä kautta aikojen suurin online-voitto. Vaatimattomasti voittaja sanoo: “On kiva päästä Guinnessin ennätysten kirjaan!”

Saatat myös tykätä
Kommentit
Lataa...