Kehonrakennuskilpailuissa menestystä niittänyt amerikkalainen Dallas ”Big Country” McCarver on menehtynyt 26-vuotiaana kotonaan Floridassa.
Järkälemäinen McCarver nousi kehonrakennusmaailman tietoisuuteen 21-vuotiaana, kun hän alkoi voittaa merkittäviä alan kilpailuja. Viime vuonna hän sijoittui Mr. Olympia -kilpailussa kahdeksanneksi.
McCarver oli maanantai-iltana jutellut puhelimessa tyttöystävänsä, WWE-tähti Dana Brooken kanssa ja kertonut hänelle aikovansa seuraavaksi tehdä illallista. McCarverin ystävä löysi hänet tajuttomana kotoaan hieman keskiyön jälkeen. McCarver kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.
Virallista kuolinsyytä ei ole vielä ilmoitettu, mutta Brooke kertoi TMZ-sivustolle, että McCarverin uskotaan tukehtuneen ruokaan.
Alla McCarverin viimeiseksi jäänyt Instagram-julkaisu, jossa hän treenaa maanantaina 72,5 kilon käsipainoilla.


McCarverilla oli tämän vuoden maaliskuussa pieni terveydellinen haaste, kun hän luhistui lavalla kesken poseerauksen Arnold Classic -kilpailussa Australiassa. Tiettävästi kyseessä ei tuolloin ollut mitään vakavampaa ja mies jatkoi treenejä normaaliin tapaan.

Lähde: TMZ
Kuva: Instagram / Dallas ”Big Country” McCarver