Sankaritarinoita ei voi koskaan olla liikaa.
Lontoossa Englannissa koettiin jälleen hurmaava pelastustarina, kun urhea mies hyppäsi Thames-jokeen pudonneen koiran perään ja pelasti sen.
Nuori mies käveli kaikessa rauhassa joen reunaa pitkin, kunnes yhtäkkiä huomasi valkoisen koiran vedessä. Monet olisivat varmasti odottaneet poliisia tai pelastuslaitosta, mutta ei tämä mies, sillä hän loikkasi epäröimättä elämästään kamppailevan koiran apuun. Mies sai raahattua itsensä ja koiran veden reunalle, josta pelastusryhmä haki parivaljakon.

Tower RNLI

@TowerRNLI
Tonight we worked with @MPSonthewater to rescue this dog & a member of the public who attempted to rescue the dog.


Kun pelastusryhmä saapui paikalle, he ottivat ensin koiran ja käärivät sen lämpimään vilttiin, ennen kuin mies nostettiin pelastusalukseen. Eläin näytti järkyttyneeltä.
Koiran omistaja kiiruhti paikalle kiittäen miestä ja pelastusryhmää suuresti.
Pelastusryhmä RNLI:n (The Royal National Lifeboat Institution) työntekijä kehui miehen nopeita toimia, mutta myös varoitti, että ihmisen ei kannattaisi hypätä jokeen pelastamaan eläimiä, vaan mieluummin tulee soittaa hätänumeroon tai rannikkovartiostoon.
Thames voi olla myös ihmiselle hyvin vaarallinen joki kokonsa ja virtausten takia, mutta silti iso peukku pelastajamiehelle!
Alla video kaksikon pelastustilanteesta.

Lähde: Shockingtimes