Amerikkalainen kolmen lapsen äiti Tasha Maile joutui vihaisen kommenttivyöryn kohteeksi julkaistuaan YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo näkemyksensä intiimien petipuuhien ja imettämisen yhdistämisestä. Nainen puolustautuu sanomalla, ettei rakastelemisessa ole mitään väärin.
Maile on kohauttanut samalla aiheella jo kaksi vuotta aiemmin, jolloin hän paljasti harrastaneensa seksiä silloisen miehensä kanssa imettäessään vastasyntynyttä lastaan. Uudella videollaan nainen selittää mielipidettään.
– Kolmekuukautinen lapseni ei sallinut minun olla erossa itsestään. Hän oli kiinnittynyt minuun vuorokauden ympäri, Maile toteaa.
Uudella videolla nainen selittää, että lapsi itse asiassa nukkui hänen kylkeään vasten parin harrastaessa seksiä. Kommentoijat ovat silti kritisoineet Mailen näkemyksiä.
– Olen samaa mieltä, että seksi on tärkeää ja luonnollista, mutta ei sentään samaan aikaan, kun imetät lastasi, yksi kommentoijista päivitteli.
Maile on saanut myös puolustajia, jotka kiittelevät häntä avoimuudesta ja siitä, ettei hän välitä mitä muut ajattelevat. Naisen muutkin vanhemmuutta käsittelevät videot ovat herättäneet pienimuotoisia kohuja. Eräällä videolla Maile esimerkiksi kertoi imettäneensä vielä poikaansa, kun tämä oli kolmevuotias.
Maile kuvailee itseään elämäntapa-, ihmissuhde- ja terveysvalmentajaksi. Hänen YouTube-kanavallaan on yli puoli miljoonaa tilaajaa.
https://youtu.be/OIqdrTnFV8A?t=3m17s
Kuva: YouTube / Spiritual Tasha Mama
Lähde: The Sun