Lastenhoitaja Caroline Maurer oli normaaliin tapaan hoitamassa 2-vuotiasta Fox-poikaa, jota Maurer oli vahtinut melkein lapsen syntymästä asti. Kaksikko oli lähtenyt iltapäiväkävelylle korttelin ympäri, kunnes järkyttävä tilanne tapahtui.
Ylittäessaan risteystä, huomasi Maurer ylinopeutta ajavan auton, joka ei pysähtynyt STOP-merkin luona. Auto kaahasi hoitajaa ja lasta päin, jolloin Maurer rupesi paniikissa heiluttamaan käsiään ja käskemään autoa pysähtymään. Kuski ei ehtinyt reagoida asiaan tarpeeksi nopeasti, joten Maurerin oli työnnettävä Fox kaikin voimin pois auton tieltä ja jäätävä itse alle.
Sankarihoitaja jäi auton runtelemaksi ja naiselta murskaantuivat molemmat kädet. 2-vuotias Fox selvisi tilanteesta vain muutamalla mustelmalla, kiitos nopeasti toimivan Maurerin.
– Olen niin kiitollinen. Minun ensimmäinen reaktioni oli, että tuo nainen on osa perhettämme ikuisesti, kertoi Foxin isä Bill Wolkoff.
– Carolinen takia pahin jäi tapahtumatta ja hän pelasti poikamme hengen, sanoi Foxin äiti Courtney Davis liikuttuneena.
Wolkoff ja Davis kirjottivat asiasta YouCaring-sivustolle kerätäkseen rahaa Maurierille, koska tämä ei pysty työskentelemään eikä käymään kouluja onnettomuuden takia. Saattaa olla, että sankarihoitajan kädet eivät koskaan palaudu entiselleen.

Lähde: LifeDaily
Kuva: YouTube