Yhdysvalloissa Jacksonvillen merivoimien sairaalassa työskentelevät hoitajilta näyttävät naiset saivat aikaan kohun Snapchatissa julkaisemallaan materiaalilla. Naisten käytöksestä huolestuneet kuvien vastaanottajat jakoivat ne Facebookissa.
Yhdessä kuvassa nainen näyttää vauvalle keskisormea ja kuvatekstissä lukee: ”Näin tunnen tällä hetkellä näitä mini-saatanoita kohtaan.” Videolla nainen tanssittaa vauvaa räppäri 50 Centin kappaleen tahtiin. Nainen nauraa ja vitsailee kameran takana olevan henkilön kanssa.
– Menemme helvettiin, ääni videolla sanoo.
Videon levittyä internetissä asia tuli pian sairaalan tietoon. Aluksi julkisuudessa levisi tieto, että naiset ovat hoitajia. Sairaalan julkaisema tiedote kuitenkin selvitti, että he kuuluvat merivoimien sairaalan henkilökuntaan, mutta eivät ole hoitajia.
Molemmat tapaukseen osallistuneet henkilökunnan jäsenet on siirretty pois tehtävistään. Sairaala antoi tapauksesta seuraavan lausunnon, joka julkaistiin Facebookissa:
”Olemme tietoisia videosta/kuvista, jotka on julkaistu internetissä. Se on törkeää, mahdoton hyväksyä ja todella epäammattitaitoista, eikä sitä siedetä. Olemme selvittäneet, ketkä henkilökunnan jäsenet ovat vastuussa. Heidät on siirretty pois potilaiden hoidosta, ja heidän tapauksensa käsitellään lakitoimin ja sotilasoikeudessa.”

Lähde: DailyMail