Yhdysvalloissa sattui erikoinen tapaus, kun 28-vuotias Marlenea Uravagea kävi käsiksi 12-vuotiaaseen tyttöön keskellä kirkasta päivää. Naisen epäonneksi turvakamerat tallensivat tapahtuman. Videolla näkyy, miten Uravagean poikaystävä juttelee nuorelle tytölle, jolloin mustasukkainen nainen marssii paikalle ja työntää poikaystävänsä sivuun. Sen jälkeen nainen tönäisee tyttöä, joka kaatuu maahan.
Pari pakeni paikalta ennen kuin tytön isä ehti ulos katsomaan mitä oli tekeillä. Hyökkääjän veli tunnisti naisen turvakameran tallenteelta ja ilmoitti Uravagean henkilöllisyyden lapsen vanhemmille. Poliisit eivät ole vielä tavoittaneet naista, mutta tämä tulee saamaan syytteen.
Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen Presley Keeneyn äiti kertoo lapsen selvinneen mustelmilla. Äiti pitää tapausta hyvin häiritsevänä monestakin syystä. Lasta lähestynyt mies oli sanonut ”Could I have a piece of that”, eli suomennettuna ”voinko saada palan tuosta”, minkä voi ymmärtää kaksimielisesti. Lapsi on luullut miehen tarkoittavan hänen syömäänsä kuivalihaa, mutta tosiasiassa miehen tarkoitusperät tuskin olivat niin viattomat. Äiti myös ihmettelee Uravagen käytöstä.
– Kuka muka on mustasukkainen 12-vuotiaalle tytölle? Äiti päivittelee.

Lähde: Daily Mail