Georgia Gribleyn, 20, ilta brittiläisessä yökerhossa sai vaarallisen käänteen, kun hänet huumattiin laittamalla hänen drinkkiinsä niin sanottua raiskaushuumetta.
– Muistan menneeni klubille ja olleeni aivan kunnossa, ja sitten yhtäkkiä kaikki meni pimeäksi, Gribley muisteli.
– Muistan maanneeni ambulanssin vuoteessa ja seuraavaksi heränneeni sairaalassa tuolista. Kysyin henkilökunnalta, mitä oli tapahtunut, mutta he eivät voineet kertoa minulle. Minulla ei ollut mitään tavaroitani ja aloin panikoida, hän jatkoi.
Tanssia opiskelevan Gribleyn paras ystävä Chloe Robinson ja kaksi muuta ystävää olivat juoneet kolme vodkadrinkkiä. Robinson oli lähellä, kun Gribleyn drinkkiin sujautettu aine alkoi vaikuttaa. Yökerhon henkilökunta käski hänet viemään Gribleyn ulos selviämään, mutta tämä ei voinut edes kävellä.
– Sitten hän oksensi päälleni. En ole koskaan nähnyt häntä sellaisena. Olemme olleet parhaat ystävät viisi tai kuusi vuotta, eikä hän ole koskaan ennen ollut sellainen, Robinson muistelee.
– Tiesin, ettei se johtunut alkoholista, sillä hän oli juonut vain kolme drinkkiä, hän jatkoi.
Gribley vietiin ambulanssilla sairaalaan. Robinsonin ei annettu mennä ystävänsä mukana, ja kun hän soitti myöhemmin sairaalaan, hän sai kuulla, että Gribley oli kotiutettu noin viideltä aamuyöllä. Gribley saapui lopulta ystävänsä oven taakse.
– Kysyin heiltä, mitä oli tapahtunut, mutta he eivät kertoneet minulle, joten minulla ei ole vieläkään tietoa, mitä tapahtui. Minun pitäisi tietää, mitä omalle keholleni tapahtui, Gribley sanoi.
Yökerhon tiedottaja totesi, että asiakkaiden turvallisuus on heidän tärkein prioriteettinsa.
– Meillä on nollatoleranssi huumeiden ja epäsosiaalisen käytöksen suhteen, tiedottaja lisäsi.
Lähde: Metro UK
(Kuva ei liity tapaukseen.)