Venäläinen Elena Lobacheva, 27, oli syytettynä osallisuudestaan murhiin, joihin osallistui hänen lisäkseen neljä miestä. Jengi murhasi yhteensä 14 ihmistä. Lobacheva kertoi saavansa seksuaalista mielihyvää uhriensa puukottamisesta ja ajatuksesta, että hän poisti kodittomat ihmiset maailmasta.
Lobacheva kertoi kauhuelokuvan Bride of Chucky toimineen inspiraationsa lähteenä, ja paljasti sarjamurhaaja Alexander Picushkinin olevan hänen sankarinsa. Nainen sai 13 vuoden vankilatuomion. Myös jengin johtaja Pavel Voitov, 23, tuomittiin vankeuteen. Käsiraudoilla kahlittu mies yritti tehdä oikeudessa natsitervehdyksen ja oli pukeutunut paitaan, jossa oli teksti ”vain viha”.
Pidätyksensä jälkeen Lobacheva paljasti poliiseille saavansa seksuaalista mielihyvää puukottamisesta. Oikeudessa kerrottiin naisen rakastavan tappamista, ja hän tunnusti osallistuneensa puoleen jengin tekemistä murhista. Etsinnöissä Lobachevan kotoa löytyi viisi puukkoa ja kuvia hänen uhreistaan.
– Hän nauroi meidän tappaessamme, ja oli selvää, että hän rakasti sitä. Oli ilmeistä, että murhaaminen toi hänelle mielihyvää, jengin jäsen Vladislav Karatayev totesi Lobachevasta.
Lähde: Metro UK
(Kuva ei liity tapaukseen.)