Andy Sandess sai kasvojensiirron myötä uuden elämän elettyään vuosikymmenen ilman kasvoja. Vajaa puolitoista vuotta operaation jälkeen mies tapasi Lilly Rossin, joka suostui lahjoittamaan hänelle edesmenneen miehensä kasvot.
Taaperoikäisen lapsensa kanssa tapaamiseen saapunut Ross kosketti Sandnessin kasvoja kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, kuten punertaviin poskiin ja leuan karvattomaan kohtaan.
Sandness tuhosi suurimman osan kasvoistaan, kun hän ampui itseään kiväärillä kasvoihin. Rossin mies Calen ampui itsensä kymmenen vuotta myöhemmin. Hänen vaimonsa oli silloin kahdeksannella kuulla raskaana. Sandnessin onneksi Calen oli rekisteröitynyt elintenluovuttajaksi, ja Lily Ross noudatti miehensä toiveita.
Sandnessin operaatio kesti 56 tuntia ja antoi hänelle mahdollisuuden elää jälleen normaalia elämää. Ross pelkäsi tapaamista etukäteen, sillä ajatteli sen muistuttavan oman elämänsä päättäneen miehensä poismenosta. Hän huomasi, ettei Sandness kuitenkaan näyttänyt Calenilta ilman tämän silmiä, vahvaa otsaa ja voimakkaita poskipäitä. Sen sijaan hän näki miehen, jolle hänen rakkaansa antama lahja oli antanut uuden tilaisuuden.
– Andyn tapaaminen antoi minulle vihdoin sulkeuman, Ross totesi.

Lähde: DailyMail