KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Onko Niinistön ja Haukion lapsi tyttö vai poika – siitäkin voi lyödä vetoa! 

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puolisonsa Jenni Haukio tiedottivat maanantaina iloisesta uutisesta: Presidenttipari odottaa perheenlisäystä. Pariskunnan esikoisen laskettu aika on alkuvuodesta 2018, pian presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Vedonlyöntitoimisto Betsson liittyy Niinistön ja Haukion onnittelijoiden laajaan joukkoon ja juhlistaa uutista avaamalla veikkauskohteen, jossa arvuutellaan tulevan lapsen sukupuolta.

Pikkuisena ennakkosuosikkina vedonlyönnissä on poika kertoimella 1,95, poikia kun syntyy tilastollisesti aavistuksen enemmän kuin tyttöjä. Tyttövauva antaisi rahat veikkaajille takaisin 2,02-kertaisesti.

Betssonilla on edelleen pelattavissa myös kohde Suomen tulevasta presidentistä. Niinistön kerroin on pudonnut jatkuvasti, ja vauvauutisen myötä lukema on enää 1,03. Kenen tahansa muun valinta presidentiksi toisi rahat takaisin veikkaajille peräti yhdeksänkertaisesti.

Vedonlyönti presidenttiparin trulevan lapsen sukupuolesta osoitteessa Betsson.com!

Kertoimet:

Sauli Niinistön ja Jenni Haukion tulevan lapsen sukupuoli? 
Poika: 1,95
Tyttö: 2,02

Seuraavaksi valittava tasavallan presidentti?
Sauli Niinistö: 1,30
Joku muu: 9,00

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON