Poliisit tutkivat tapausta, jossa poliisiksi pukeutunut strippari esiintyy pienen lapsen nähden. Video on kuvattu Venäjän Kurskissa.
Videolla nuori mies istuu penkillä silmät sidottuina keski-ikäisen naisen kuvatessa tapahtumia. Taaperoikäinen lapsi on huoneessa, kun fetissimäiseen poliisiasuun pukeutunut nainen astelee paikalle.
Nainen kiusoittelee nuorta miestä pampullaan ennen kuin riisuu siteen tämän silmiltä ja alkaa esittää eroottista tanssia. Hän heittää univormunsa takin sivuun paljastaen bondage-tyylisen nahka-asunsa.
Perhe järjesti striptease-esityksen 20-vuotiaan pojan syntymäpäivänä. Strippari Anna Litvinova kertoi paikalliselle medialle, että hän oli yrittänyt varmistaa, ettei lapsi olisi huoneessa esityksen aikana.
– 20-vuotiaan pojan vanhemmat soittivat ja tilasivat tanssin. Kun saavuin heidän taloonsa, näin taaperon, joka juoksi ohitseni, nainen kertoo perheen erikoisesta lahjasta.
– Kerroin vanhemmille, ettei lapsen pitäisi olla paikalla, kun tanssin. Mutta kun aloin tanssia, lapsi tuli huoneeseen, Litvinova jatkoi.
Poliisin kerrotaan tutkivan videota ja kuulustelevan asianosaisia.

Lähde: Mirror