Jopa poliisit ovat shokissa järkyttävästä tragediasta, joka tapahtui perheen kellarissa.
Poliisit ovat pidättäneet 32-vuotiaan Benjamin ”Benji” Taylorin tyttöystävänsä 10 kuukauden ikäisen tyttövauvan Emmaleigh Adkinsin pahoinpitelystä ja raiskaamisesta kuoliaaksi. Poliisin mukaan kammottava teko tapahtui perheen kodin kellarissa Länsi-Virginiassa sillä aikaa, kun äiti ja muut lapset nukkuivat yläkerrassa.
emmaleigh-adkins
Amanda Leigh Adkins löysi tyttärensä alastomana ja verisenä kellarin lattialta. Sairaalassa todettiin, että tyttö oli aivokuollut ja myöhemmin hän menehtyi.
Taylor väittää, ettei muista tapahtumista yhtään mitään eikä tiedä miten tyttö sai kuolettavat vammat. Poliisin mukaan kellarista löytyi verisiä peittoja ja kun Taylor laitettiin käsirautoihin, hän yritti ”raivokkaasti” pyyhkiä jotain pois jalkojensa välistä. Miestä syytetään raiskauksesta ja murhasta.
benjamin-taylor
– Olen ollut täällä 25 vuotta, emmekä ole milloinkaan kohdanneet mitään tämän kaltaista. En tiedä onko näillä tienoilla ikinä tapahtunut mitään tällaista, sanoo Jacksonin piirikunnan sheriffi Tony Boggs tyrmistyneenä.
Amanda Leigh Adkins tapasi Benjamin Taylorin viime kesänä sen jälkeen, kun oli muuttanut neljän lapsensa kanssa Baltimoren kaupunkiympäristöstä rauhallisempaan Länsi-Virginiaan.
amanda-leigh-adkins-lapset

Lähde: Charleston Gazette-Mail
Kuvat: Facebook