Korkeatasoisessa kylpylässä asiakkaana ollut nainen joutui järkyttymään, koska hieronnan sijaan hän saikin toisenlaista palvelua.
New Yorkissa sijaitsevassa kylpylässä hierojana työskennellyt mies oli ahdistellut seksuaalisesti naisasiakasta hieronnan aikana koskettelemalla tätä sopimattomasti intiimialueille.
Kokemansa sopimattoman käsittelyn jälkeen nainen oli kertonut asiasta kylpylän johtajalle ja poistunut paikalta.
Myöhemmin selvisi, että mies työskenteli kylpylässä ilman virallista hierojan pätevyyttä. Valituksesta ja pätevyyden puutteesta huolimatta mies sai jatkaa työtään kylpylässä. Hänen toiminnastaan tehtiin valituksia myös muiden asiakkaiden toimesta.

Lopulta mies sai potkut ja hänet asetettiin syytteeseen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä luvattomasta ammatinharjoittamisesta. Lopulta mies myönsi syyllisyytensä, mutta tämä ei riitä epäasiallista kohtelua saaneelle naiselle.
Nainen on haastanut kylpylän oikeuteen ja hakee miehen työnantajalta viiden miljoonan dollarin korvauksia. Naisen asianajajan mukaan kylpylällä on vastuu tapahtuneesta ja sen olisi pitänyt varmistaa, että asiakkaat eivät joudu epäpätevien hierojien käsittelyyn.
Lähde: New York Post
Kuvituskuva. Kuvan kylpylä ei liity tapaukseen.