Mies hakkasi 7-vuotiaan poikapuolensa kuoliaaksi keksin takia ja pakotti veljet nukkumaan ruumiin vieressä

Floridalaista Jack Junior Montgomeryä, 31, syytetään julmasta rikoksesta.
Syyttäjän mukaan Montgomery hakkasi Floridan Tampassa 7-vuotiaan poikapuolensa Brice Russellin kuoliaaksi, koska poika oli noussut sängystään syödäkseen keksin.
Russellin äiti jätti pojan sekä kolme muuta lastaan Montgomeryn hoitoon mennessään perjantai-ilatana töihin yövuoroon. Perhe yöpyi paikallisessa hotellissa.
Syyttäjän mukaan Montgomery hakkasi poikaa nyrkillä toistuvasti kasvoihin, suuhun sekä vatsaan, ja heitti hänet sitten pää edellä huoneen toisella puolella olevaa kaapistoa päin. Sen jälkeen hän laittoi pojan ruumiin sänkyyn ja pakotti veljet nukkumaan koko yön ruumiin vieressä.
Teon uskotaan tapahtuneen perjantain ja lauantain välisenä yönä. Montgomery soitti lauantaina klo 10:50 hätänumeroon ja sanoi, että hänen poikapuolensa ei herännyt eikä hengittänyt. Poika julistettiin kuolleeksi ambulanssin saavuttua paikalle.
Brice Russellin veljet kertoivat poliisille Montgomeryn uhanneen hakata myös heidät samalla tavalla, jos he eivät osallistuisi pojan kurinpitoon. Poliisi ei ole kertonut, minkä ikäisiä muut veljet ovat.
Montgomeryllä on kontollaan myös aiempia tapauksia perheväkivallasta ja syyttäjä hakee hänelle kuolemantuomiota 7-vuotiaan Brice Russellin murhaamisesta.
Lähde: WFLA
Kuva: YouTube

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta