Katy-Rourke-Facebook
25-vuotias Katy Rourke menetti henkensä puukotuksen uhrina viime joulukuussa. Puukottaja oli naista kaksi vuotta vanhempi asuinkumppani Gary Stevenson. He asuivat Skotlannin Glasgow’ssa.
Stevenson on myöntänyt syyllisyytensä naisen kuolemaan. Puukotuksen syyksi mies kertoi naisen kieltäytyneen harrastamasta seksiä hänen kanssaan.
Stevenson ja uhri olivat viettäneet iltaa yhdessä ja juoneet vodkaa. Illan aikana he olivat harrastaneet seksiä keskenään makuuhuoneessa. Miehen haluttua lisää, nainen oli kieltäytynyt, koska hänellä olisi aamulla aikainen lähtö töihin. Silloin Stevenson hyökkäsi uhrinsa kimppuun keittiöstä hakemansa veitsen kanssa ja puukotti uhriaan kolme kertaa.
Tutkimuksissa selvisi, että yksi pisto oli osunut rintaan ja lävistänyt sydämen. Lisäksi uhri oli kärsinyt päävammoista ja saanut haavoja kasvoihin.
Tekonsa jälkeen mies oli yrittänyt riistää hengen itseltään, mutta kertoi myöhemmin poliisille peruneen aikeensa, koska halusi kohdata tekonsa seuraukset ja uhrin perheen saavan oikeutta.
Asian käsittelyä jatketaan oikeudessa toukokuussa.
Lähde: Metro