4-vuotiaan tytön raiskaamisesta ja tappamisesta epäilty mies oli poliisin hallussa putkassa, kun raivostunut väkijoukko hyökkäsi poliisiasemalle ja raahasi miehen ulos. Poliisit eivät kyenneet vastustamaan suurilukuista väkijoukkoa.
Mies oli pidätettynä Bolivian Reyesin poliisilaitoksella, mutta raivostunut väkijoukko ei halunnut odottaa oikeudenkäyntiä ja otti oikeuden omiin käsiin.

4-vuotias uhri ei ollut paikallinen, vaan hän oli tullut vanhempiensa kanssa isoäitinsä hautajaisiin. Viranomaiset eivät ole vielä kertoneet medialle todisteistaan miestä vastaan. Surmatun tytön ja hirtetyn miehen ruumiit on siirretty Palos Blancosin kaupunkiin tutkittaviksi.
Julkisesta lynkkauksesta ei ole vielä tehty pidätyksiä, mutta poliisit kuulustelevat paikallisia ja tutkivat sosiaalisessa mediassa jaettuja videoita.
Alla olevalla videolla ei ole ääntä, mutta siinä näkyy kun mies vedetään ulos poliisiasemalta samalla kun häntä pahoinpidellään. Mies raahataan katua pitkin puun luo, jossa hänet hirtetään. Video ei sovellu herkille!
https://youtu.be/puiWWDr78kQ
Lähde: Daily Mail