Rintasyövästä selviytynyt nainen paljastaa arpensa kirkoissa – katso video

Rintasyövästä selviytynyttä Mariana Milwardia käskettiin peittämään rintojen poiston jättämät arvet, sillä niitä pidettiin vastenmielisinä. Milward kuitenkin sulki kriitikoidensa suut rohkealla tavalla, sillä hän ryhtyi esittelemään arpiaan kirkoissa.
Brasilialainen Milward on riisunut paitansa yli kahdessasadassa kirkossa edellisen kolmen vuoden aikana. Hänen poikkeuksellisen rohkea kampanjansa on järkyttänyt joitain kirkossa kävijöitä, mutta hän kertoo inspiroineensa lukuisia rintasyöpää vastaan kamppailevia naisia selviytymiskertomuksellaan.
Brasilian armeijassa sairaanhoitajana toiminut Milward sai rintasyöpädiagnoosin vuonna 2009 ollessaan vasta 24-vuotias.
– Päätin näyttää arpeni kirkoissa, sillä ne ovat paikkoja, joihin minut on kutsuttu toistuvasti puhumaan, Milward kertoo.
Milward toteaa, että osa ihmisistä kääntää kasvonsa pois hänen näyttäessä arpensa. Monet kuitenkin tulevat halaamaan häntä ja jakavat oman tarinansa.
– Saan paljon tukea ja kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Jotkut lähettävät kauheita viestejä sanoen, että arpeni ovat rumat ja että se mitä teen on naurettavaa. He sanovat, että minun pitäisi kätkeä rintakehäni, sillä kenenkään ei tarvitse tietää, mitä minulle tapahtui. Mutta en voi kätkeä jotain, mistä olen ylpeä, Milrward toteaa.
Milwardin saadessa diagnoosin lääkäri kertoi, että hänellä on hyvin heikot mahdollisuudet selviytyä. Hänelle annettiin vain muutama viikko elinaikaa, ja hän vaipui masennukseen. Kuukausi myöhemmin hän hakeutui kuitenkin toisen lääkärin puheille, joka määräsi hänet kemoterapiaan. Molemmat rinnat poistettiin syövän leviämisen estämiseksi.
Jopa Milwardin perheenjäsenet neuvoivat häntä olemaan menemättä operaatioon, sillä se jättäisi hänelle ”groteskit” arvet. Leikkauspäivänä nainen rukoili ja lupasi Jumalalle, ettei häpeäisi arpiaan, jos selviytyisi hengissä.
Milwardin toipuessa lääkärit kertoivat, ettei hän voisi saada lapsia rankkojen hoitojen seurauksena. Myöhemmin nainen kuitenkin tuli raskaaksi ja synnytti lapsen vuonna 2015.

Lähde: Story Trender

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!