KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Tatuoidulle miehelle sataa työtarjouksia – palkkaisitko sinä hänet?

Muutama päivä sitten uusiseelantilainen Mark Cropp, 19, pääsi uutisiin kerrottuaan vaikeuksistaan saada töitä kasvojaan koristavan tatuoinnin vuoksi. Puolet miehen kasvoista peittää teksti ”DEVAST8”. Cropp otti tatuoinnin kärsiessään kahden vuoden vankilatuomiota, jonka sai ryöstettyään turistin veitsellä uhaten.

Sittemmin Cropp vakuuttaa palanneensa kaidalle tielle. Hän kertoi haastattelussa, että massiivinen tatuointi kuitenkin vaikeuttaa hänen työllistymistään. Croppin tarinan tultua julkisuuteen mies on saanut kymmeniä työtarjouksia. Hän sanoo lakanneensa laskemasta tarjouksia siinä vaiheessa, kun niitä oli kertynyt 45. Cropp ei kuitenkaan ole vielä ottanut vastaan yhtään paikkaa, vaan kertoo odottavansa, että oikea työ sattuu kohdalle.

Croppille on myös annettu mahdollisuus poistattaa tatuointi ilmaiseksi, ja mies onkin ottanut tarjouksen vastaan. Tatuoinnin teki Croppin veli, jonka kanssa hän jakoi vankilasellin.

Lähde: TVNZ

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA