KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Teinipoika tappoi miehen yhdellä nyrkiniskulla – järkyttävä video levisi netissä

Kännykällä kuvattu video todistaa, kuinka brittiläinen Connor Stewart, 16, tappaa juopuneen miehen yhdellä lyönnillä. Ennen iskua Stewart varjonyrkkeilee uhriaan Michael Rhodesia kohti miehen yrittäessä saada hänet rauhoittumaan. Lopulta Stewart iskee nyrkillä Rhodesia.

Teon jälkeen Stewart ja hänen kaverinsa pakenivat paikalta jättäen Rhodesin makaamaan liikkumattomana maahan. Päänsä maahan lyönyt Rhodes sai kallonmurtuman. Hänet vietiin sairaalaan, missä hän kuoli yli kolme viikkoa myöhemmin. Video levisi sosiaalisessa mediassa pian teon jälkeen.

Aluksi Stewart väitti lyöneensä miestä itsepuolustuksena, mutta hän tunnusti lopulta tapon. Tuomarin katsoessa videota oikeudessa pojan kerrotaan osoittaneen hyvin vähän tunteita. Stewart lähetettiin nuorisovankilaan kolmeksi vuodeksi.

Rhodesin äiti kertoi miehen kamppailleen huume- ja alkoholiriippuvuutta vastaan. Tuomari sanoi uskovansa, ettei Stewart yrittänyt tappaa uhriaan tahallaan tai aiheuttaa tälle vakavaa vahinkoa.

– Siitä huolimatta olit valmis käyttämään voimaa ja teit niin tehdäksesi vaikutuksen kavereihisi, ja hän kuoli väkivaltaisen toimintasi vuoksi, tuomari totesi.

Lähde: Mirror

NAPPAA 600€ BONUKSIA JA 250 ILMAISKIERROSTA
Talleta 20€ ja saat heti 40€ pelirahaa