1000€ TERVETULIAISBONUS

Avaa pelitili Betsafelle ja saat seuraavat huippuedut:

  • 1000€ arvosta bonusrahaa
  • 60 vapaapeliä Gonzos Questiin

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Vetoa Länsimetrosta, vielä kerran – ”No ei valmistu syyskuussa!”

”Kuin kuuta nousevaa” olisi mieto ilmaus Länsimetron odottelusta. Surullisenkuuluisaa Espooseen kulkevaa oranssia tuubia on odoteltu vuodesta toiseen, ja nyt ollaan uutisten mukaan vihoviimeisellä loppusuoralla.

Viimeiset testiajot pitäisi saada suoritettua ja siten matkustajaliikennekin aloitettua syyskuussa. Mutta alkaako – siitä voi vielä kerran lyödä vetoa peliyhtiö Betssonilla.

Betssonilla on ollut avoinna vetokohde liikennöinnin alkamisajasta vuosi sitten syksyllä sekä viime keväänä. Veikkaajat uskoivat vahvimmin liikennöinnin alkamiseen maaliskuussa 2017, mutta aina homma vain on venynyt ennustettua pidemmälle.

– Hesarissa kokoomuspoliitikko jyrisi Länsimetron olevan 20 vuotta myöhässä. Toisaalta kristityt ovat odottaneet Jeesuksen uutta tulemista sen 2 000 vuotta, joten kaikki on suhteellista. Eiköhän länsimetro tule tästä kaksikosta asemalle ensimmäisenä, naurahtaa Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Betssonin kertoimenlaskijat uskovat nyt, että syyskuussa todella käy niin, että metrovaunut jyristelevät matkustajat kyydissään Ruoholahdesta kohti Espoon Matinkylää.

– Sitä minäkin toki toivon, mutta melkeinpä silti uskallan väittää, että ihan ei valmistu vielä syyskuussakaan! Mutta hyvää on aina aikaa odottaa, joten hoidettakoon tunneleissa turvallisuus ensin kuntoon, Kvist linjaa.

Vedonlyönti aiheesta osoitteessa Betsson.com!

Kertoimet: Milloin Länsimetro aloittaa kaikille avoimen liikenteensä?

Syyskuussa 2017 tai aiemmin: 1,60
Loka-joulukuussa 2017: 2,50
Vuonna 2018: 4,00
2019 tai myöhemmin: 12,00

(Kuva Esport Arenan lähellä sijaitsevalta Urheilupuiston metroasemalta)

Kuva: Länsimetro

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON