[jwplayer]http://youtu.be/4MzuOoEk7DQ[/jwplayer]
Putous-ohjelmasta tutuksi tullut Jani-Petteri julkaisee ensi keskiviikkona 23.5. esikoisalbuminsa Haittaakse?. Levyltä julkaistu single Suomi voittaa, haittaakse? on noussut MM-kisojen yhdeksi suosituimmaksi kisakappaleeksi. Jani-Petterin kannustusbiisi on raikunut peleissä niin Hartwall Areenalla kuin kisakatsomoissakin. Kappale on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa räjähtävästi. Biisi on komeillut parhaimmillaan myös iTunesin singlelistan nelosena ja kappale on kerännyt Youtubessa jo lähes 200 000 kuuntelua.
Suomi-Sveitsi ottelussa nähtiin Leo Komarovin erikoinen tuuletus, joka paljastui suositun Putous-hahmo Jani-Petterin imitaatioksi, uutisoi Sportti.com pelin jälkeen. Näin Komarov kommentoi tuuletustaan;
-Jani-Petteri. En mä sitä Venäjällä ole katsonut, mutta nyt mä olen vasta syttynyt siihen. (Leo Komarov, sportti.com 9.5.2012.)
Jani-Petterin esikoislevy on tekijänsä näköinen paketti musiikkia, huumoria sekä leikkimistä. Haittaakse? on lastenlevy, joka ilahduttaa koko perhettä. Levyllä Jani-Petteri laulaa poppia, rockia, punkkia – ja räppää! Mukana on myös muutama kappale J-P:n arkkivihollisesta Tero Högforsista. Levyn vieraileviin tähtiin lukeutuvat Suomen eturivin artistit kuten Herra Hevisaurus, Robin, ja Erin. Tekijätiimistä puolestaan löytyy liuta musiikin ammattilaisia ja Putouksesta tuttuja kirjoittajia.