KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Ainutlaatuinen rumpupäivä lauantaina Vantaalla – mukana Deep Purple -legenda Ian Paice

F-Musiikin suurmyymälässä Vantaalla 8.4. klo 10-17 järjestettävä SUURI Rumpupäivä tarjoaa nähtävää, kuultavaa ja ennen kaikkea huipputarjouksia kaikille rumpaleille ja rumpalinmielisille.

Rumpupäivän esiintyjinä nähdään todellisia alan huippuja. Lavalle nousevat Deep Purplen legendaarinen brittirumpali Ian Paice ja kanadalainen rumpalisensaatio Emmanuelle Caplette. Kotimaista osaamista tapahtumaan tuo huippurumpali ja -kapellimestari Kalle Torniainen, joka tunnetaan mm. SuomiLOVE-bandistä, The Voice of Finlandista ja Juha Tapion yhtyeestä. Rumpukuiskaajanakin tunnettu Veka Salminen antaa parhaat vinkit vaikkapa rumpujen virittämiseen.

Rumpupäivänä F-Musiikki Vantaan myymälässä on huipputarjouksia rummuista ja rumputarvikkeista. Esimerkiksi erä Sabian-symbaaleja puoleen hintaan. Lisäksi arvontoja rumpupäivän Facebook-tapahtumasivulla ja paikan päällä.

SUURI Rumpupäivä lauantaina 8.4.2017 F-Musiikki Vantaan myymälässä klo 10-17.

Kuva: Wikimedia Commons / Paulus 2

TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
EKA TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN