1000€ TERVETULIAISBONUS

Avaa pelitili Betsafelle ja saat seuraavat huippuedut:

  • 1000€ arvosta bonusrahaa
  • 60 vapaapeliä Gonzos Questiin

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

AlfaTV:n Permanto starttaa Digitan hybriditelevisiossa

Antenniverkossa lähes koko Suomessa näkyvän AlfaTV-kanavan Permanto-videoarkisto on jatkossa saatavilla myös Digitan antenni-tv-verkossa hybridi-tv-palvelun kautta.

Digitan vuonna 2015 markkinoille tuomassa hybridi-tv:ssä yhdistyvät antennitelevision ja netin palvelut.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että AlfaTV tuo Permanto-palvelunsa osaksi hybridi-tv-tarjontaa. Netin videokirjastojen tuominen osaksi televisiokanavia on osa meneillään olevaa tv:n kehitystä. Tämä mahdollistaa jatkossa aiempaa henkilökohtaisemman ja monipuolisemman tv-katselukokemuksen, sanoo Teppo Ahonen, videojakelupalveluista vastaava johtaja Digitasta.

– AlfaTV:n kasvavat katsojaluvut kertovat, että ohjelmistomme puhuttelee tv-yleisöä laajasti. Halusimme tuoda perinteisen tv-kanavan rinnalle nyt myös videokirjastomme Permannon, jotta tv-katsojat voivat katsoa suosikkiohjelmansa ajankohdasta riippumatta, kertoo AlfaTV:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Jarmo Kalliola.

AlfaTV lanseerasi Permanto-videoarkiston viime keväänä ja kanavan näkyvys kattaa nyt 95 prosenttia kaikista suomalaistalouksista. AlfaTV:n peittoalueen voi tarkastaa Digitan verkkosivuilta.

Hybridi-tv-palveluiden käyttö kasvaa

Digita lanseerasi hybriditelevision vuonna 2015 ja tällä hetkellä noin 160 000 laitetta on kytkettynä Digitan verkkoon. Digita arvioi penetraation kasvavan noin miljoonaan vuoteen 2020 mennessä.

Erona älytelevisioihin Digitan hybridi-tv:n tarjoamat palvelut kuten Yle Areena, Ruutu, Idols-äänestyssovellus ja Liigan tulospalvelu ovat osa kanavien sisältöjä, eivätkä siten ole erillisiä laitteen muistissa olevia sovelluksia. Näin hybridi-tv mahdollistaa paitsi jatkuvasti ajantasaisina pysyvät palvelut, myös monet ohjelmavirtaan liitettävät palvelut sekä vuorovaikutteisen mainonnan.

STT

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON