Elina latasi suorat sanat kokin ammatista ja laittoi lakkinsa myyntiin – seurasi hämmentävä keskustelu

Pian taas opiskelut päättyvät ja moni opiskelija valmistuu koulustaan. Elina oli siis oikeaan aikaan markkinoilla kaupatessaan Tampereen Facebook – Kirpputori -ryhmässä kokin ammattilakkia 20 euron hintaan.
Postauksessa oli kuva hyväkuntoisesta lakista ja sen yhteydessä luki seuraavasti: ”Hei sinä keväällä valmistuva kokki! Tahdotko juhlistaa matalapalkkaista tulevaisuuttasi huonoilla työajoilla? Tee edes yksi hyvä fiksu päätös elämässäsi ja osta valmistujaislakkisi tästä käytettynä halvalla t. Kokki joka maksoi tästä itse 60 euroa posteineen. Lakki ollut päässä kahdesti eli tahraton ja virheetön.”
Elina ei selvästikään enää arvostanut kokin ammattia, mutta julkaisua seurannut hämmentävä keskustelu ei liittynyt siihen, vaan johonkin aivan muuhun. Ensin lakkia ei ulkonäön perusteella uskottu kokin lakiksi. Sen Elina sai vielä selitettyä, koska kyseessä oli valmistumisjuhlassa ja vappuisin pidettävä ammattilakki. Mirjan kommentti kuitenkin hämmensi koko porukan. Mirja nimittäin ilmoitti myynti-ilmoituksen kommenteissa lähettäneensä yksityisviestin. Koskaan ei kuitenkaan selvinnyt, kenelle Mirja viestinsä lähetti – ei ainakaan Elinalle!
Katso alta entisen kokin Facebook-postaus ja siitä seurannut erikoinen keskustelu.

Lähde ja kuva: Feissarimokat
Ylin kuva: Pixabay