Ennätyksiä rikkonut elokuvasarja kasvaa livespektaakkeliksi, kun Fast & Furious Live valtaa Hartwall Arenan

Kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutuvan elokuvasarjan toiminta ja jännitys heräävät henkiin live-yleisön edessä huikeassa areena-show’ssa ensi kesänä myös Suomessa.

Elokuvasarjan vaikuttavimmat hetket uusien stunttien sekä tarinan kera koetaan Helsingissä Hartwall Arenalla neljässä esityksessä kesäkuun 8.-10. päivä.
– Show on ollut tekeillä jo vuosia, ja olemme todella innoissamme päästessämme vihdoin esittelemään faneille mitä olemme saaneet aikaiseksi tuodaksemme Fast & Furious Liven kansainvälisille areenoille. Luomme jokaisessa esityksessä unohtumattoman kokemuksen live-yleisölle – luvassa on yhdistelmä ainutlaatuisia stuntteja, erikoisefektejä, huippuluokan 3D-projisointeja sekä omia rajojaan rikkovia huippuajajia. 23 kaupunkia 14 maassa on vain alkua Fast & Furious Livelle, kertoo Fast & Furious Liven luova johtaja ja vastaava tuottaja Rowland French.
Adrenaliinintäyteisestä, kaksituntisesta show’sta povataan kaikkien aikojen näyttävintä areenatuotantoa, jossa pääosassa ovat fysiikan lakeja uhmaavat ajo-stuntit. Yleisö pääsee elämään mukana Fast & Furious -elokuvista tuttuja toimintakohtauksia leffasarjan suosikkiautoja ja 3D-tekniikkaa ainutlaatuisesti hyödyntäen. Faneille tarjoutuu mahdollisuus päästä kokemaan elokuvien suosikkihetket, räjähtävät tulenleimahdukset ja ajoneuvoakrobatiat lähempänä kuin koskaan uraauurtavan digitaalitekniikan keinoin. Mukana show’ssa ovat muun muassa Domin tarunomainen Dodge Charger ja Fast & Furious 6:sta tuttu flip car.

Tuotantoon haki mukaan tuhansia maailman taitavimpia stunt-esiintyjiä ja -kuskeja. Laajamittaisten koe-esiintymisen jälkeen heistä valikoitui mukaan vain parhaimmisto, joka pääsee mukaan ankaralle, neljän kuukauden mittaiselle maailmankiertueeseen valmistavalle treenileirille. Heidän joukkoonsa liittyvät maailman parhaat parkour-urheilijat, ja he yhdessä muodostavat Fast & Furious Liven huipputaitavan ja kansainvälisen esiintyjäkaartin.

Fast & Furious Live saa ensi-iltansa tammikuussa Lontoon O2 Arenalla ja suuntaa sitten neljääntoista Euroopan maahan ennen laajamittaista maailmankiertuetta. Fast & Furious Liven toteuttavat yhteistyössä Fast Live Productions, Universal Brand Development ja Live Nation Entertainment.

Esitykset

Fast & Furious Live
Helsinki, Hartwall Arena
Pe 8.6.2018 klo 19.30
La 9.6.2018 klo 14 ja klo 19.30
Su 10.6.2018 klo 13

Liput

Myynnissä Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alkaen 39 / 49 / 69,50 / 79,50 euroa
Lapset 12v. saakka & opiskelijat: palvelumaksuineen alkaen 29 / 34 / 44 / 49 euroa
Lisätiedot: Live Nation Finland

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!