TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Huh huh, mitkä muodot! Suomalaisbloggaaja poseeraa uhkeana Instagramissa – katso kuva

Yksi Suomen suosituimmista bloggaajista Aino Rossi on upeaa katseltavaa.

Melkein 150 000 seuraajaa Instagramissa kerännyt Rossi on julkaissut kuuman alusvaatekuvan, jossa nainen muistuttaa oman itsensä olemisen tärkeydestä.

– Mä en nää tyrkkyjä ja huoria jos jollain on avoin kaula-aukko tai kuvia bikineissä ja alusvaatteissa. Vaikka näitä sanoja olen kuullut vuosia, ei ne vaan tehoa. Mieluummin olen oma itseni, pukeudun kuten haluan ja teen kuten minusta tuntuu hyvältä. Meillä jokaisella on vain yksi elämä ja mieluummin elän sen kuten haluan, enkä muita aina miellyttäen tai muiden mielipiteitä seuraten, kirjoittaa Rossi kuvatekstissä.

Kuva ja kuvateksti ovat herättäneet melkoista keskustelua puolesta ja vastaan. Oli kuvasta mitä mieltä tahansa, siinä Rossi on oikeassa, että aina pitää olla oma itsensä.

It's just skin people 😎 Mä nään ihon ihona ja vartalon kauniina, oli se kenen tahansa. Mä en nää tyrkkyjä ja huoria jos jollain on avoin kaula-aukko tai kuvia bikineissä ja alusvaatteissa. Vaikka näitä sanoja olen kuullut vuosia, ei ne vaan tehoa. Mieluummin olen oma itseni, pukeudun kuten haluan ja teen kuten minusta tuntuu hyvältä. Meillä jokaisella on vain yksi elämä ja mieluummin elän sen kuten haluan, enkä muita aina miellyttäen tai muiden mielipiteitä seuraten. Kai mä halusin vain sanoa että tehkää kuten teistä tuntuu hyvältä, oma mielipide susta itsestään on tärkein. 💪🏼 Ps. Mun uikkarikuvat peittää paaaaljon vähemmän, joten peace, love ja jaxuhalit mielensäpahoittaneille. Ihanaa viikonloppua kaikille BOOM💞💥

A post shared by Aino Rossi / Uino (@uinoo) on

Aino Rossin, 26, suosittua blogia voit lukea täältä. Kaunotar pitää myös suosittua YouTube-sivua, jossa nainen kertoo elämästään ja antaa vinkkejä muille. Alla olevalla videolla Rossi näyttää, kuinka hän valmistautuu päivään.

Kuvat: Instagram / Aino Rossi

 

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN