Isac Elliotista tehtiin elokuva – katso traileri!

[jwplayer]http://youtu.be/lO8jtI8oS3o[/jwplayer]
Dream Big –The Movie on ystävänpäivänä 14.2.2014 elokuvateattereissa kautta maan ensi-iltansa saava dokumentti ja musiikkielokuva Isac Elliotista. Kyse on 12-vuotiaasta laulajasta, tulevasta supertähdestä ja hänen faneistaan, jotka uskovat yhteisiin suuriin unelmiin.
Elokuva kertoo Isacin tarinan ensi metreistä tähän päivään hänen itsensä ja läheistensä kertomana. Noin vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti.
Elokuvassa on mukana myös huikea taltiointi Espoon Barona-Areenalla joulukuun 20. päivä järjestetystä konsertista, jossa kuullaan kaikki Isacin tähän astiset hitit.
Lippuja voi ostaa Finnkinon sivuilla ja kassoilla.
Joensuun Kino Tapion ennakkonäytöksen lippuja myydään Tapiossa. Elokuvan levityksestä vastaa suomalainen Isla-Sales Oy.
Elokuvan ohjaa Sami Joensuu ja sen tuottaa yhteistyössä Sony Music Entertainment Finland Oy ja tuotantoyhtiö No Frames. Sami Joensuu on ohjaaja, joka on tunnettu Erykah Badun Life – ja Apocalyptican Home – dokumenttielokuvista ja tv-mainoksista. Hän on lisäksi tunnettu lukuisista musiikkivideoistaan, kuten Isac Elliot (New Way Home, First Kiss, Dream Big), Alex Kunnari & Heikki L Feat. Joel Madden (City Of Sin), Disco Ensemble (Spade Is The Anti-Heart) ja Redrama Feat. A.J. McLean (Clouds).
Isac Elliotin toukokuussa julkaistu debyyttialbumi Wake Up World on myynyt platinaa. Levyn uudet The Ellioteer Edition  ja Super Ellioteer Edition erikoispainokset julkaistiin 29. marraskuuta.
Isac Elliot esiintyy Espoon Barona Areenalla perjantaina 20. joulukuuta -sekä Emma Gaalassa 7. maaliskuuta 2014.
Norjassa ja Ruotsissakin supersuositulla Isacilla on valtava suosio myös sosiaalisessa mediassa.Hänellä on Instagramissa yli 119 000 seuraajaa, Facebookissa yli 66 000 tykkääjää ja Twitterissa yli 25 000 seuraajaa. New Way Home -kappaleen videota on yhteensä katsottu yli 4,6 miljoonaa kertaa (virallinen+lyrics video) YouTubessa ja sitä on kuunneltu Spotifyssa yli 8,7 miljoonaa kertaa. Arvostettu musiikkimedia Billboard listasi Isac Elliotin tulevaisuuden tähtiä ennakoivan Next Big Sound -listansa sijalle 11.
Wake Up World debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on ollut listan kärkisijoilla peräti 28 peräkkäistä viikkoa.
http://instagram.com/isacelliot
www.facebook.com/isacelliot
https://twitter.com/IsacElliot
www.isacelliot.com

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!