Karlie Kloss, uusi L'Oréal Paris -kasvo

Tänään Metropoli.netin alusvaatemallisarjassakin nähtävä huippumalli Karlie Kloss on jo 22-vuotiaana muotimaailman ykkösnimi. 14-vuotiaana uransa aloittaneen Karlien betävä kävelytyyli, ainutlaatuisen raikas olemus ja huikea energisyys ovat hänen valttejaan.
– Karlie on catwalkilla todella valovoimainen, kiitos balettiharrastuksen ja hektisen New York -elämäntyylin. Hän on täydellinen yhdistelmä modernia viehkeyttä, älykkyyttä ja uutteruutta. L’Oréal Paris’n ideana on kannustaa naisia hyödyntämään koko potentiaaliaan, sanoo Cyril Chapuy, L’Oréal Paris’n Brand Global President.
Perhe on kannustanut nousujohteisella urapolulla Karlieta, jolle baletti on aina ollut sydäntä lähellä. Ahkera harjoittelu arvostetussa Castonin balettikoulussa on salaisuus paitsi Karlien sisukkuuden myös hypnoottisen kävelyn takana.
Huikean pitkät sääret ja persoonallinen kauneus muodostuivat Karlien jäljittelemättömiksi tunnusmerkeiksi jo kun hän oli teini-ikäinen.
Karlien mallinura käynnistyi Teen Vogue -lehden ansiosta vuonna 2008, ja sittemmin Karlie on saanut työskennellä lahjakkaimpien valokuvaajien ja designereiden, kuten Bruce Weberin, David Simsin ja Marc Jacobsin, kanssa. Hänet on nähty lukemattomissa muotinäytöksissä ja eturivin muotilehtien kansissa.
Lavan takana tämä 2010-luvun kauneusikoni on hyväsydäminen ja pidetty henkilö, jonka kanssa kauneuden ammattilaiset mielellään tekevät töitä.
Karlie, joka on yhtä kotonaan niin muodin keskellä kuin Harvardin yliopistossa, missä hän on aloittanut media-, viihde- ja urheilumarkkinoinnin opinnot, ei epäröi toteuttaa haaveitaan. Vuonna 2012 hän perusti Karlie’s Kookies -piparkakkubrändin. Kyse on hyväntekeväisyydestä: piparimyynnillä Karlie kerää rahaa, joka ohjataan nälkää näkeville lapsille esimerkiksi FEED-projektien kautta.
– Pitää luottaa itseensä. Mitä tahansa voi tapahtua, kunhan teet töitä tosissasi. Periksi ei saa antaa. Mielestäni L’Oréal Paris toimii juuri näin. Ja siksi olen ylpeä siitä, että saan liittyä tähän inspiroivaan tiimiin, kuvailee Karlie uutta yhteistyötä brändin kanssa.
Jokainen vuosikymmen luo omat kaunottarensa. Karlie Kloss – tämän hetken kuumin kasvo – liittyy upeaan L’Oréal Paris -perheeseen, johon kuuluvat mm. huippumallit Lara Stone, Natasha Poly ja Doutzen Kroes.

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!